Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tetszem neki vagy csak egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak egyszerűen barátságos?

Figyelt kérdés

Nos, hol is kezdjem? Van egy lány osztálytársam, mostanában eléggé jóban vagyunk. Pontosabban eléggé jóban ahhoz hogy tudja, a lányokat szeretem, ennek ellenére igen furcsa jeleket ad felém. Még nem mondtam el neki, amikor ez az egész kezdődött. Én mindig is bírtam, sohasem volt bajunk egymással. Az elmült időszakban rengetegszer néz. Ha visszanézek, akkor csak néha fordítja el a fejét, de volt már rá példa, hogy attól még a tekintete rajtam maradt. Máskor pedig csak tovább néz és ha észreveszem, akkor zavaromban nem tudom hová nézzek. Rengeteget mosolyog rám, néha már zavarbaejtő 😂 Ha mondok egy viccet, akkor azt a terem másik végéből is meghallja, rámnéz és nevet. 1-2 alkalommal már voltunk együtt baráti társasággal, akkor folyamatosan azt mondta hogy milyen cuki vagyok 😅 Szívesen beszélget velem és jól megvagyunk egymással.

Egyik barátnőm szerint nem hetero, csak még nem tudja, de én már teljesen meg vagyok zavarodva. Fúkról nem sokat beszél, eléggé feminista 😂

Ezek alapján lehetséges, hogy tetszem neki és legalább biszex? Lépnem kellene valamit?

2019. okt. 12. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az Egyépként?

Most rajtad a sor hogy elhívd valahová!

Ha egy fiú csinálná ugyanezt, biztosra veszem hogy egyértelmű lenne, hogy flörtöl veled. Ha lány adja ezeket a jeleket miért kérdéses?! :D

2019. okt. 12. 16:57
 2/9 A kérdező kommentje:

#1 jobban haladok mint az Egyépként-es kérdező, már egyszer elhívtam, el is jött 😂

Azért kérdéses mert már más lány is csinálta ezt velem, mégsem tetszettem neki 😅

2019. okt. 12. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

:DD

Akkor hívd el újra! Nyakam ráteszem, hogy nem vagy közömbös neki!

Vagy neked tetszik egyáltalán?:D mert azt nem írtad, csak az ő részét

Buzdítunk itt, aztán kiderül neked nem is tetszik annyira... :DD

2019. okt. 12. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Ha nem érdekelne akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést 😂

De viccet félretéve, tetszik, csak még nem nagyon 😂 Eléggé parázok hogy már megint egyoldalú ez az egész és nem merek beléesni 🤣

2019. okt. 12. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Simán csak kíváncsi is lehetsz:D

Javaslom addig ne ess bele senkibe, míg ő nem tud róla! 😃

Kívánom, hogy sikerüljön!:)

2019. okt. 12. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😅 majd igyekszem nem más felé nézelődni 😂
2019. okt. 12. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Na van valami fejlemeny? En drukkolok neked :)
2019. okt. 29. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Áhh, köszönöm 😄

Úgyanúgy cuki és rejtélyes. Nagyon meglepett, amikor láttam rajta hogy szomorú, odamentem hozzá és őszintén elmondta a problémáját. Aztán persze kiálltam érte, amikor kellett. Hogy mi volt a gondja, az annyira nem lényeges. Egyik nap feltűnt a semmiből, mosolyogva, vidáman köszönt nekem, végigsimított a karomon és elsuhant. Én persze egy sziát is alig tudtam kinyögni és még napokig sokkban voltam 😅

Sajnos már nem mondja hogy cuki vagyok, de az eddigiekhez képest viszonylag sokat beszélgetünk. Viszont ugyanúgy néz. Amikor megöleltem egy barátnőmet, akkor eléggé kétségbeesetten nézett 😂

2019. okt. 30. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hívdel újjra 2esben. Kicsi pia,beszélgess vele a leszbikusságról.

Félénken nyomulj,ha neki nem ok fogd a piara.

2019. nov. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!