Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok, de hogyan?
Ez az első kapcsolatom nővel, pedig nem mondanám magam még biszexnek sem. Rossz passzban voltam mikor megismertem a mostani (női) páromat. Csalódások sorozata után kollektíven ki voltam ábrándulva a férfiakból. Direkt nők társaságát kerestem, az pedig, hogy őt másképp is érdekeltem mint barátot kellemes megnyugvás jelentett, hogy nőktől egyszerre megkaphatok mindent és persze ki voltam éhezve a szeretetre és törődésre, úgyhogy összejöttünk. Lassan 2 éve együtt vagyunk, össze is költöztünk. Viszont nem vagyok boldog. Minden rendben közöttünk, de mégsem vagyok boldog. És kicsit rossz kimondani, de nem szeretem őt, soha nem is szerettem. Mármint szerelemmel nem. Már egy ideje ráébredtem erre, tehát hogy s mostani kis életem valójában hazugság. Úgyhogy eldöntöttem hogy véget vetek neki és rendbe teszem az életem, mert ez csak szőnyeg alá söprés volt.
De ami miatt nagyon nehéz, egyrészt az, hogy én is kötődöm hozzá- bár ez most mellékes- másrészt, hogy ő mióta eszét tudja leszbikus, és nagyon szeret engem. Rengeteget vesződött velem, sokat köszönhetek neki. Nagyon elégedett a mostani életünkkel, hosszú távban gondolkodik, nem is sejti hogy hamarosan véget fogok neki vetni. Ráadásul nagyon érzékeny is, biztosan szörnyen érintené ha hátat fordítanék neki. Illetve jó ideig biztosan aggódnék amiatt, hogy hogy van...
Tehát fogalmam sincs mikor és hogyan tálaljam a szándékomat.
A saját önzőséged miatt kihasználtál egy nőt, aki szeret téged és rád alapozza a jövőjét. Ismeretlenül is kitartást kívánok szegény (ex)barátnődnek!
Jobban érzed magad, hogy megbántasz valakit, mert te éppen "kiábrándultál" a férfiakból??
Gratulálok! Gerinced neked sincs sok.
Ne halogasd, mert annál nehezebb. Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd folytatni, de arra ne térj ki, hogy sose szeretted szerelemmel és csak vigasztalódtál.
Egyébként az együttléteket élvezted? Volt orgazmusod? Ha nem, akkor nem fordult meg korábban a fejedben, hogy ez nem a te utad?
Engem ez a része nagyon érdekelne, mert nehezen tudom ezt megérteni.
L
De mivel ez a része irreleváns a kérdés szempontjából, nem is fogod megérteni, hehe🤓
Még 1 normális választ se bírtatok írni😪
Kérdező, te azt írod, hogy két éve vagytok együtt és neked "egy ideje" esett le a kapcsolatotok egyoldalúsàga.
Az embereket marja a kíváncsiság: hogyan lehet 2 éven át szemethunyni a nyilvànvaló problémák felett: minden egyes szex (vagy annak hiánya), az ölelések, a randik, a csókok, az összeköltözés után te "nem érezted" a szerelem hiànyát és üresen a másik szemébe mondtad a "szeretlek" szót.
Nem napokig, hónapokig: 2 ÉVIG!!! MERT NEKED KÉNYELMES VOLT. Természetesen az elsődleges szempont ismét a te kényelmed, hiszen te éreznéd magad "kellemetlenül" ha maga alá zuhanna, akkor nem volt gond amikor hazudtál neki, mert neked könnyebb volt...
De nagy a szerencséd mert egy hazug, piszkos, senkiházi vagyok én is - és szeretnék kilábalni a problémàmból - szóval nem ítélkezem: csak lehetnél megértőbb màsok értetlenkedésével.
Na de a lényeg, mit csinálok a változásért...
Őszinte vagyok, kedves kérdező és kib@%zott nehéz. Bevágnék egy felest, felvezetném azzal a monológot, hogy egy gyűlöletet érdemlő mocskos àllat vagyok, majd elmondanám neki a kérdésed leírását (vagy megmutatnàm neki a kérdést ha nem bírnàm elmondani), aztán a legjobbakat kívànnám neki és végleg kicuccolnék a lakásból, otthagyva a havi lakbért.
És mikor? Kivennék egy szabadnapot amikor dolga vab, mint a villám kicuccolnàm a nagyobb holmikat, a kicsit meg a szakítás utàn vinném kézben. Ha mindig otthon van a közeljövőben akkor hazaérkezésem után tenném meg, és megbeszélném a kiköltözést is.
"Biztosan szörnyen érintené ha hàtat fordítanék neki."
Nyugi, a hátadat bámulja mióta összejöttetek: inkàbb amiatt aggódj, hogy a két év - amit azzal is tölthetett volna, aki tényleg szereti - percről-percre több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!