Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok, de hogyan?
Ez az első kapcsolatom nővel, pedig nem mondanám magam még biszexnek sem. Rossz passzban voltam mikor megismertem a mostani (női) páromat. Csalódások sorozata után kollektíven ki voltam ábrándulva a férfiakból. Direkt nők társaságát kerestem, az pedig, hogy őt másképp is érdekeltem mint barátot kellemes megnyugvás jelentett, hogy nőktől egyszerre megkaphatok mindent és persze ki voltam éhezve a szeretetre és törődésre, úgyhogy összejöttünk. Lassan 2 éve együtt vagyunk, össze is költöztünk. Viszont nem vagyok boldog. Minden rendben közöttünk, de mégsem vagyok boldog. És kicsit rossz kimondani, de nem szeretem őt, soha nem is szerettem. Mármint szerelemmel nem. Már egy ideje ráébredtem erre, tehát hogy s mostani kis életem valójában hazugság. Úgyhogy eldöntöttem hogy véget vetek neki és rendbe teszem az életem, mert ez csak szőnyeg alá söprés volt.
De ami miatt nagyon nehéz, egyrészt az, hogy én is kötődöm hozzá- bár ez most mellékes- másrészt, hogy ő mióta eszét tudja leszbikus, és nagyon szeret engem. Rengeteget vesződött velem, sokat köszönhetek neki. Nagyon elégedett a mostani életünkkel, hosszú távban gondolkodik, nem is sejti hogy hamarosan véget fogok neki vetni. Ráadásul nagyon érzékeny is, biztosan szörnyen érintené ha hátat fordítanék neki. Illetve jó ideig biztosan aggódnék amiatt, hogy hogy van...
Tehát fogalmam sincs mikor és hogyan tálaljam a szándékomat.
Egy szakítás sosem könnyű, ha a felek egykor szerették egymást. Ambivalensen még kötődsz hozzá, nem akarod megbántani - ez természetes, de magadban közben már lezárnád. Ezt a meccset sajnos meg kell vívnod, trükközhetsz ugyan, hogy "kiszeretteted magadból" de nincs sok értelme.
Gondolt át a hogyan tovább-ot (pl. hova és mikor fogsz költözni), vegyél egy nagy levegőt és üljetek le megbeszélni - nem az lesz életed legboldogabb órája, de inkább tedd meg, mintsem rabold az ő idejét és élj boldogtalanul.
Nekem nem kellenel,ha megtudnam,h egyutt eltel egy novel!
Sot,egy normalis ferfinak se kellesz majd...csak a beteg elmejueknek,meg a kiehezetteknek!
F 32/f
#6 Akkor csak olyan egyke lányt vegyél el feleségül, akit az anyja csak megszült majd otthagyott, az apja pedig olyan rugalmas és jól kereső, hogy teljesen egyedül, csak férfiak segítségével nevelte fel. Sok szerencsét hozzá!
Ui.: Az Armageddonos csaj már foglalt egy pár éve!
Én csak egy dolgot kérnék tőled! Nekem borzalmas szakításaim voltak. Sokszor úgy, hogy szó nélkül léptek le…
ezért azt mondom: Ne tűnj el szó nélkül!
Tudom nehéz lesz! neked is, neki is. de ki fogja bírni a lány.
Annál nincs rosszabb, mint ha szó nélkül tűnnél el az életéből…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!