Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyikükkel, és miért pont vele?
Figyelt kérdés
Ha randizhatnál az egyikükkel, és csakis az egyikükkel, melyiküket választanád, és miért?
Minden normális válaszolónak tolom a zöldet!
Köszi a válaszokat, puszi! :)
A.: [link]
B.: [link]
C.: [link]
D.: [link]
E.: [link]
2019. szept. 2. 17:17
1/12 anonim válasza:
B-t választanám.Szép,karakteres, nem tűnik mesterkéltnek,a tekintete pedig rettent dögös.Az első is helyes lány,természetes és bájos mosolya van,de a többiek nekem szóba se jöhetnének.
2/12 anonim válasza:
Az elsővel, a többi túl idős számomra
3/12 anonim válasza:
A B-t és az E-t választanám, de a D is tetszik
, mert ők nőiesen szépek, az A és a C meg szipmlán krvásak.
4/12 anonim válasza:
Az A-t választanám, mert vele korban is összeillünk. Tetszik a lány mosolya és a szőkésbarna haja.
5/12 anonim válasza:
B es C, az A nem igazan tetszik :D a D-tol félnek egész randi alatt h titokban sorozatgyilkos az E is szép csak nincs kedvem plázázós randihoz :) 22/L
6/12 Válaszoknélkül válasza:
Bár nem a legjobb kép róla szerintem, de a C-t mondanám. Hogy miért? Mert sportriporter! Már ezzel nyerésre áll nálam, lenne közös téma a randin. :D
8/12 anonim válasza:
C-szexi irányító típusának tűnik
9/12 anonim válasza:
Nekem egyikőjük sem jön be úgy kifejezetten külsőleg, de talán az A-t vagy a C-t választanám. Az A-t azért mert olyan derűs pozitív a kisugárzása, a C-t pedig mert amolyan vagány csajszinak tűnik.
10/12 anonim válasza:
B. Nem szeretem a csontos lányokat, sem a túl fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!