Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért fordult ellenem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordult ellenem?

Figyelt kérdés

Kiskori legjobb barátnőmről van szó, volt egy csúnya összeveszés, és nagyon sokszor szóbahozta, hogy : a NŐDDEL így meg úgy. annyira idegesítő.

Mert, hogy ő mennyire tartja a száját, és akkor ugye már rákérdeztem a többször említés után, hogy jó akkor most ezért jutalmat vársz vagy mi? (nem egyszer én is tartottam meg a titkát és soha nem hoztam fel)

Nekem előtte fiúval volt egy hosszú kapcsolatom. Aztán megismertem a barátnőmet a páromat akivel brutálisan egy hullámhosszon vagyunk, megtaláltam az igazi szerelmet, a pillangókat meg minden, és akkor a kiskori barátnőm ilyeneket hoz fel, hogy mert ő úgy érzi, h nem bir beférkőzni közénk mert mi nagyon szorosan vagyunk..attól még, hogy én lánnyal vagyok, attól még a párom és ez egy párkapcsolat, itt senki másnak keresnivalója nincs.

Hát nem is kell beférkőznie közénk. Ő is szorosan van a pasijával, nem értem. Mondta, h írígy erre, meg igazából egy csomó mindenre mondja mostanában, hogy írígy. Kezdem úgy érezni, hogy már nem az az egészséges írígység van benne, mint amikor látjuk, h valaki elmegy 1 szuper nyaralásra és közben ugye örülünk neki, hogy eljuthat oda a barátunk, de írígykedünk is, de csak pár percig, mert hát van saját életünk ami a helyén van stb.

Úgy érzem, hogy ő nem elégedett most se a kinézetével (meghízott sajnos) se a kapcsolatával valamilyen szinten.

Mit gondoltok?

24 évesek vagyunk

2019. aug. 23. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Távolságot kell tartani vele, amíg helyre nem jön.
2019. aug. 23. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Tudom le leszek pontozva, te meg széttépsz, hogy ne nyelvtannáciskodjak, de 4-szer egymás után az “írígy” nagyon böki a szemem.

Szerintem lehet (tudatalatt) bejössz neki és nem “írígy”, hanem féltékeny. Vagy minden szar neki és rajtad vezeti le.

2019. aug. 23. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:
2.-es bocsi. Ingerült voltam, nem igazán olvastam át a végén
2019. aug. 23. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Jaj és képzeljétek, volt még 1 ilyen megszólalása, hogy

(beszéltünk egy lányról akiknek minden a helyén van, az iskolában is jól teljesít, jól is néz ki, kedves is stb.)

ő is kedves lenne ha úgy nézne ki mitn ő, de így (kövéren) minek .. és így néztem rá, hogy jó... nem is tudtam mit mondani

2019. aug. 23. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem te vagy a hibás, a probléma a barátnőd "készülékében" van. Kiegyensúlyozatlan a mostani kapcsolata, fiatal kori trauma, fél hogy elveszíthet stb. ezer oka lehet. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Viselkedj vele ugyanúgy természetesen ahogy eddig, ha nagyon tolakodó, vagy olyat csinál ami neked nem tetszik akkor azt jelezd neki, hogy nem tolerálod. Az ő problémáit te nem tudod megoldani.
2019. aug. 23. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Sokmindent a fejemhez vágott.

Nekem a városban van lakásom, egyedül élek, többször aludtak már itt a párjával mert problémás nekik megoldani az együtt alvásokat, és egy másik alkalommal is felajánlottam neki, hogy aludjanak a lakásomon (én épp nem tartózkodtam ott) de közben meg mesélte, hogy a fiúját én mennyire idegesítem, és hogy ezt meg azt mondta rám.

Ezek után, megjegyeztem neki, hogy ott a kulcs, menjetek a lakásomra, de ne mossa velem a száját a csávó. És akkor lett a hiszti mert, hogy én mennyire visszaélek a lakásommal, mert hogy nekem az van.. Pedig csak annyit mondtam, h ha már ott alszanak stb akkor legalább ne szidjon engem a hátam mögött.

2019. aug. 23. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem akarom megbántani a barátnődet, de komoly önértékelési problémái vannak.

És úgy látom, hogy azért szeret kihasználni, és úgy beállítani a dolgokat, hogy abból te gyere ki rosszul, és ő legyen a sértett fél.

Mondtad, hogy van barátja, szerintem ő se örülne, ha egy harmadik fél odaülne a nyakukba.

Egy párkapcsolat 2 emberről szól, nem azt mondom hogy ne legyen közös programozás a barátokkal/barátnőkkel, de azt nem lehet elvárni, hogy ne legyen kettesben eltöltött időtök a pároddal.

Az, hogy meghízott, arról nem te tehetsz, és ezen neki kell változtatni. Meg azon is, ha esetleg rossz a párkapcsolata.

Mellékesen, engem nem érdekelne ha a párom az illető, de nem hagynám hogy a legjobb barátnőmet szidja, főleg ha még segít is, pedig nem lenne neki kötelező.

2019. aug. 23. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Féltékeny. Nem a szexualitás részéről, de ha igen se baj, viszont meg kéne tudni beszélnetek. Drukkolok nektek.
2019. aug. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!