Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordult ellenem?
Kiskori legjobb barátnőmről van szó, volt egy csúnya összeveszés, és nagyon sokszor szóbahozta, hogy : a NŐDDEL így meg úgy. annyira idegesítő.
Mert, hogy ő mennyire tartja a száját, és akkor ugye már rákérdeztem a többször említés után, hogy jó akkor most ezért jutalmat vársz vagy mi? (nem egyszer én is tartottam meg a titkát és soha nem hoztam fel)
Nekem előtte fiúval volt egy hosszú kapcsolatom. Aztán megismertem a barátnőmet a páromat akivel brutálisan egy hullámhosszon vagyunk, megtaláltam az igazi szerelmet, a pillangókat meg minden, és akkor a kiskori barátnőm ilyeneket hoz fel, hogy mert ő úgy érzi, h nem bir beférkőzni közénk mert mi nagyon szorosan vagyunk..attól még, hogy én lánnyal vagyok, attól még a párom és ez egy párkapcsolat, itt senki másnak keresnivalója nincs.
Hát nem is kell beférkőznie közénk. Ő is szorosan van a pasijával, nem értem. Mondta, h írígy erre, meg igazából egy csomó mindenre mondja mostanában, hogy írígy. Kezdem úgy érezni, hogy már nem az az egészséges írígység van benne, mint amikor látjuk, h valaki elmegy 1 szuper nyaralásra és közben ugye örülünk neki, hogy eljuthat oda a barátunk, de írígykedünk is, de csak pár percig, mert hát van saját életünk ami a helyén van stb.
Úgy érzem, hogy ő nem elégedett most se a kinézetével (meghízott sajnos) se a kapcsolatával valamilyen szinten.
Mit gondoltok?
24 évesek vagyunk
Tudom le leszek pontozva, te meg széttépsz, hogy ne nyelvtannáciskodjak, de 4-szer egymás után az “írígy” nagyon böki a szemem.
Szerintem lehet (tudatalatt) bejössz neki és nem “írígy”, hanem féltékeny. Vagy minden szar neki és rajtad vezeti le.
Jaj és képzeljétek, volt még 1 ilyen megszólalása, hogy
(beszéltünk egy lányról akiknek minden a helyén van, az iskolában is jól teljesít, jól is néz ki, kedves is stb.)
ő is kedves lenne ha úgy nézne ki mitn ő, de így (kövéren) minek .. és így néztem rá, hogy jó... nem is tudtam mit mondani
Sokmindent a fejemhez vágott.
Nekem a városban van lakásom, egyedül élek, többször aludtak már itt a párjával mert problémás nekik megoldani az együtt alvásokat, és egy másik alkalommal is felajánlottam neki, hogy aludjanak a lakásomon (én épp nem tartózkodtam ott) de közben meg mesélte, hogy a fiúját én mennyire idegesítem, és hogy ezt meg azt mondta rám.
Ezek után, megjegyeztem neki, hogy ott a kulcs, menjetek a lakásomra, de ne mossa velem a száját a csávó. És akkor lett a hiszti mert, hogy én mennyire visszaélek a lakásommal, mert hogy nekem az van.. Pedig csak annyit mondtam, h ha már ott alszanak stb akkor legalább ne szidjon engem a hátam mögött.
Én nem akarom megbántani a barátnődet, de komoly önértékelési problémái vannak.
És úgy látom, hogy azért szeret kihasználni, és úgy beállítani a dolgokat, hogy abból te gyere ki rosszul, és ő legyen a sértett fél.
Mondtad, hogy van barátja, szerintem ő se örülne, ha egy harmadik fél odaülne a nyakukba.
Egy párkapcsolat 2 emberről szól, nem azt mondom hogy ne legyen közös programozás a barátokkal/barátnőkkel, de azt nem lehet elvárni, hogy ne legyen kettesben eltöltött időtök a pároddal.
Az, hogy meghízott, arról nem te tehetsz, és ezen neki kell változtatni. Meg azon is, ha esetleg rossz a párkapcsolata.
Mellékesen, engem nem érdekelne ha a párom az illető, de nem hagynám hogy a legjobb barátnőmet szidja, főleg ha még segít is, pedig nem lenne neki kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!