Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenem fordult egy lány amit nem értek, szerintetek hogyan tehetném olyanná amilyen volt?
Szép napot! Sosem gondoltam volna, hogy ilyennel kapcsolatosan írok ide de mivel tanácstalan vagyok és nagyon nem szeretném elmondani ismerősöknek így hozzátok fordulok.
A sztori röviden és tömören annyi, hogy a kiadó lakásunkba költözött 2 anyagilag rossz helyzetben lévő lány. Az egyiket ismerem 2 hónapja a másikat pedig Szerda óta.
Szerdán estefele megismertem pénteken pedig 3-masban elmentünk egyet szórakozni.Megvolt az összhang, egymásba mélyültünk.Mind a 3-man becsíptünk viszont itt már csak ketten értünk "haza" mivel a barátnője akit 2 hónapja ismerek máshol kötött ki. A lány levetkőzött majd lefeküdt mellém az ágyba. A fekvést követően megtörtént ami történt. Nem szeretném részletezni szerintem egyértelmű a dolog. Miután megtörtént titkoljuk az esetet és úgymond a barátnőjén és 1-2 barátomon kívül nem tud az esetről senki semmit. Még aznap reggel elmentünk kettesben egy kicsit beszélgetni és arra jutottunk, hogy ezt meg szeretnénk ismételni józanul. Sajnos a szüleim előtt titkolni kell mivel nagyon ellenzik az egészet. Annyit tudni kell rólam, hogy nem vagyok jó állapotban a szüleimmel ami annyit takar, hogy olyanok mint ha nem is lennének.
Másnap ugyancsak elmentünk 3-masban viszont itt a lány már rendesen tapló illetve bunkó volt velem amit nem értettem. Hosszasan elbeszélgettünk(3 óra hosszáig) ami következtében elhordott engem mindennek, lehúzó és negatív véleménnyel volt rólam és amikor felhoztam a megbeszélt dolgokat csak annyit mondott, hogy mit akarok még csak alig telt el 2 nap. Itt megbeszéltük azt, hogy újra elmegyünk egyet 3-masban ami úgy is lett. Amikor megjelentem, hogy mehetünk szinte könyörögnöm kellett, hogy mehessek de végül odaértünk.
Amikor telt az idő és senkinek semmi kedve nem volt az egészhez egy kicsit a lányba habarodtam. Egy darabig hagyta is magát majd amikor azt láttam rajta, hogy kezd zavarba jönni illetve már ő is kölcsönözni akarta a dolgokat felállt és kicsit arrébb ment a barátnőjével.
10 perc múlva visszajöttek és onnantól kezdve akármit csináltam én voltam a paraszt, én voltam az erőszakos és így tovább. Rá 30 percre elindultunk a haza fele menő buszhoz. Benéztem egy buszjáratot mivel nem volt bennem az, hogy hétvége van és elhordtak mindennek illetve ott hagytak. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy megkedveltem a lányt ami rajta is látszott. Sajnos mivel a lányon látszik, hogy az nem jó, hogy a szüleim ilyenek vele így belekeveredett a családi gondjaimba illetve az is látszik, hogy a barátnője nagyon ellenzi a dolgot.
Szerintetek ebből hogyan lehetne még valamit kihozni vagy hogyan beszéljem meg vele? Ilyen még nem történt meg velem se illetve a közelemben élőkkel se.
Jelenleg 5 napja olyan gyomoridegem van, hogy konkrétan 2 szendvicsen kívül amit természetesen kihánytam nem ettem semmit. Egyszerűen rossz a közérzetem mert magamat érzem hibásnak a történtek után.
Lehet, hogy azt kellene csinálni, hogy elfelejteni az egészet. Nagyon sokan próbáltak segíteni de egyszerűen nem tudnak. Hogyan tudnám vele megbeszélni ezt a dolgot? Egyszerűen tűkön ülök, napi 4 doboz cigaretta és álmatlanság. Aki kérdezné, hogy hány éves vagyok annak elárulom, hogy 18 múltam nemrég.
Látják is rajtad, hogy téged ez kikészít, ezért csinálják. Megdugtad őket, tovább kellene állnod.
22/L
Apa. 1esnek teljesen igaza van. Igazából még azt is feltételezném, hogy az egyik lány azzal a szexszel akarta ledolgozni a lakbért. Hùzzák az agyadat, mert megtehetik. Hagyjad a g_cibe, szarj a csajra.
MOST!
Sok sikert.
Más barátnők befolyásolják, ellened van, a barátnők fontosabbak neki, mint te. Dobd a 2 csajt.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!