Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magamat a gyerekkori gondjaimon?
18 éves vagyok. Van egy lány akit lassan 2 éve kedvelek.
Nagyon szép, okos, és kedves lány, mindenki őt szeretné az osztályban. Engem első osztálytól gimnázium másodikig durván szivattak az iskolában, apám elhagyott, szegények voltunk gyerekkoromban. Most minden jó, ráadásul a lány barátnői, ismerősök, mindenki azt mondja hogy kedvel engem. De ahányszor együtt vagyunk, idegesíteni kezd a lány, nem bírok vele lenni. Csak arra tudok gondolni hogy egy ilyen emberbe mint én hogyan szerethet bele egy ilyen tökéletes csaj.
Nem tudom ezt az érzést leírni, mert az idegességgel együtt nagyon szomorú vagyok ilyenkor. Ma nagyon megbántottam szegényt, és ennek véget szeretnék vetni.
haragszol rá mert ő szeret.
nem azért haragszol inkább mert ő nem az apád?
vagy mert nem vagy az ő helyében..hogy őt mindenki szereti.(hidd el neki is megvannak a maga gondjai amiket nem ismersz)
mmint hogy is mondjam, szeret, de ezzel már nem oldja meg a régi bajaidat, úgymond, túl késő jött, előbb kelett volna.
de ez nem az ő hibája...és mondok valamit, nem is a tiéd.
nem tehetsz arról h apukád elment, és 20 éves korig kb mindenkit szivatnak a társai, még a menőket is, csak ők elrejtik, vagy visszaszólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!