Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori szerelem még mindig kísért. Volt ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok voltak kapcsolataim, de mikor végetértek mindig az alsós "szerelem" gondolata jön vissza. Azóta is ha meglátok egy fényképet róla olyan fura érzés, főleg ha van még valakije. Mit tudnék ellene tenni? Kössz előre is2013. aug. 25. 20:53
1/3 hegix válasza:
Én 11 éves voltam mikor megláttam egy fiút (lehet gáz), most 18 vagyok és vele járok már 4 éve és 5 napja, és belehalnék ha elveszíteném.:)
2/3 idfdfgdfh válasza:
Huh, általános iskolában voltam elsős amikor megtetszett egy lány az osztályból. Hatodik utáni nyáron össze is jöttünk, télen viszont szakítottunk. Most 9.-es leszek és még mindig nagyon szeretem és hiányzik. Gyakorlatilag már majdnem 9 éve... Úristen most belegondoltam xD
3/3 anonim válasza:
Kb. 6 éves voltam, amikor nagyon megtetszett egy fiú az utcánkból. Mondhatni jóban voltunk, de egy idő után elvesztettük a kapcsolatot és én el is költöztem. Azóta is gyakran eszembe jut, most 21 vagyok... Nekem még nem sikerült rájönni, hogy hogy felejtsem el, de ha így többen vagyunk ezzel így, akkor talán ez nem akkora baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!