Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori szerelem? Biztosat a bizonytalanért?
5 éve vagyok harmonikus, perspektivikus kapcsolatban a párommal, aki nekem az első mindenben, nagyon szeretem őt (ezt kérlek válaszaitokkal se kérdőjelezzétek meg, nem ez a kérdés).
Felbukkant azonban egy fiú, akibe tinikoromban eszméletlenül szerelmes voltam évekig, de ő mással jött össze.
Természetesen emlékszem az érzéseimre, vonzónak, érdekesnek találom, azt érzem, talán lemaradtam róla.
Előfordult már veletek, hogy ilyen régi szerelem miatt "eldobtátok" kapcsolatotokat?
Miért, vagy miért nem?
Nagyon megköszönném a tapasztalatból kiinduló, vagy segítőkész válaszokat!
23/N
Igazából nem azért dobtam el az akkori kapcsolatomat, mert felbukkant az ex, hanem, mert alapból hozzá hasonlítottam mindenkit. Már megnyugodtam, hogy itt van az életemben.
Nem ítéllek el, viszont felmerült bennem a kérdés, ha szereted, akkor mégis miért érdekel ez? :) Semmi rossz szándék, de ezek okkal vannak bennünk. Talán felmerült benned, hogy meg kéne próbálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!