Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre találtam egy lányt, aki tényleg rendesnek tűnt, erre nem az volt. Nehezen teszem túl rajta magam. Teendők?
Az a helyzet, hogy lehet igényes vagyok, válogatós, de sok lány nekem nem jön be gondolkozásmódra, eléggé más már a világszemlélet.
Na erre rábukkantam egy lánnyal, aki rendes, szerény, és mindig jól éreztem magam vele. Akkor is, ha esetleg nem ugy passzoltak a dolgok, de attól még jól éreztem magam, szerettem.
Fura, mert gondolkodásunk, vélemények dolgokról is egyezett, órákat tudtunk beszélni mindenről kb. , sok lánnyal beszélek, de ő hihetetlenül passzolt, nagyon fura.
Aztán csalódnom kellett benne, ráadásul megjavítani se lehetett a kapcsolatot, semmit.
Nagyot csalódtam a csajban, pedig kivételesnek és rendesnek tűnt.
Azóta csalódott vagyok, megbántott, megsértett. Nagyot koppantam, pedig kezdtem elhinni.
Ti voltatok hasonló helyzetben, mit tettetek? Mi a helyzet, ha elég gyakran látom őt?
Mi miatt csalódtál benne ekkorát?
amúgy szerintem nem igazán tudsz mit tenni, ismerkedj más, új emberekkel, tedd túl magad rajta, és az elkövetkezendő ismerkedéseidben ne rá alapozz.
Miért csalódtál benne? Mit tett, amiért nem lehetett megjavítani a kapcsolatot?
Egyébként próbálj meg mással foglalkozni. Vagy ismerkedj más csajokkal, vagy - ha az még nem megy - , akkor keress valami jó hobbit, amire tudsz fókuszálni.
Velemis pont ez történt , az osztálytársaim féltékenyek lettek rànk és addig nem nyugodtak mig nem vesztűnk össze :( .
Szerencsére most itt a nyár és probálom elfelejteni ,még facebook-on se voltam fen egy honapja .
Bocsanat a helyesirási hibakért , de telon irtam .
Es ha gondolod akkor elmesélem priviben bövebben a story-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!