Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan fogadjam el magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, a lányokhoz vonzódom, de nem tudok mit kezdeni ezzel. Egész életemben azt hallgattam, hogy ez undorító, a szüleim elítélik a melegeket, a környezetemtől is gyakorlatilag csak ezt hallom, és nem tudom, kinek mondhatnám el. Olyan nehéz beszélni róla... Barátaim nemigen vannak, senki olyan, akiben megbíznék. Egyre elkeserítőbb ez az egész. És így teljesen elfogadni sem tudom magam, nem tudok nyitni, nem tudok ismerkedni.
2019. aug. 22. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindenki azt hiszi, csak az a helyes, ahogy ő él. Pedig a többség iszonyatosan prűd. Ha neked jól esik csináld, csak ne dicsekedj vele, ne gondold emiatt különbnek magad. Ez magánügy, kezeld úgy. Sok ember van, aki szeret undorító dolgokat csinálni, és ő maga nem tartja annak. A társadalmi többség túl elutasító mindennel, ami szerinte erkölcstelen, még akkor is ha egyáltalán nem az.
2019. aug. 22. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
Szüleidnek teljesen igaza van. Ez undorító. Kislányok mellé fiúk valók, nem egy másik lány. Szüleid rendes emberek.
2019. aug. 22. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Nyugi, az hogy az agya nem fog az ilyen embereknek az nem a te hibád vagy a dolgod hogy felfogasd velük: Ez TERMÉSZETES. Teljesen normális az állatvilágban is.

Ha meg ismerkedni szeretnél írj nekem bátran, szívesen melléd állok ha úgy érzed kell egy kis támasz :)

2019. aug. 22. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Látod az aberráltak rombolnak.
2019. aug. 22. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanazt gondolom, mint a #3-as. Természetes és normális. Nekem is írhatsz, ha támaszra van szükséged, ismerkednél, beszélgetnél. :)
2019. aug. 22. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
1%
Nekem is írhatsz, ha szeretnél meggyógyulni, elmegyek veled egy pszihologus bácsihaz, és ha kell én magam avatlak fel a normalis kapcsolatba.
2019. aug. 22. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnálom, hogy szüleid elítélik, és a környezetedben is sokan.

Írhatsz nekem is, ha szeretnél.

2019. aug. 22. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ne törődj a környezeteddel, engem kidobtak, amikor elmondtam nekik, de azóta boldog vagyok..:D

Nekem is írhatsz! :)

2019. aug. 22. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
5%
Jól tették hogy kidobtak.
2019. aug. 22. 17:11
 10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2019. aug. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!