Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy fogadjam el saját magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el saját magam? Hogy legyek az aki szeretnék lenni úgy hogy senki se bántson érte? Hogy/hol ismerkedjek olyan beállítódásúakkal amilyen én vagyok? Én nem érzem magam kimondottan ilyen magamutogatós nagyon nyálasnak félének. Segítség!

Figyelt kérdés
Szeretném magam a barátaimmal is elfogadtatni elmondani nekik.....néha úgy érzem hogy őrűlt beteg vagyok csak egyedűl vagyok ebben a zűrös világban...mit tegyek?

2018. okt. 22. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Gyógyulj meg.
2018. okt. 22. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Nehéz lehet neked, főleg, ha egy olyan közegben vagy, ahol az emberek homofóbok. Nem ismerem a barátaid, nem tudom, mennyire elfogadóak. Ha ellenséges környezetben vagy, csak azoknak bújj elő, akik biztosan elfogadnak és akikben 100%-ig megbízol. Ha felvállalod, számíts rá, hogy lesznek olyan ismerőseid, akik azonnal, vagy idővel eltűnnek. Az, hogy minden meleg magamutogató és nyálas, csak egy sztereotípia a melegekkel szemben, messze nem minden meleg ilyen.

Az ismerkedéshez itt van pár link indulásnak:

[link]

[link]

2018. okt. 22. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
De cuki vagy <3
2018. okt. 22. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne nyálasnak, félénknek lenned? Legalább a biszexek\melegek ne kategorizálják már be magukat ezekbe picsogó tinilányoknak való kategóriákba.... Itt ütnek vissza kiadott lepra színvonalú meleg könyvek?

Először is: nem vagy köteles kiadni még a baráti körödnek sem hogy mindkét nemhez vonzódsz- ami egyébként klassz dolog, mert dupla lehetőséged vana partnerekre, szexre. hazudni persze nem kell, de kétlem hogy rákérdeznének... Amúgy meg lehet hogy a baráti körödben is van meleg vagy biszex emberke. Ha meg valaki ezért elfordul tőled- hogy két kapura játszol- hát menjen a pokolba. Az élet túl rövid, nem mondhatsz le minden jóról csak mer elébbvaló hogy mások mit szólnak. Itt az oldalon is rengeteg biszex emberke van, még olyan fiúk-lányok is akadnak akiknek nagyon is tetszene ha a párjuk a pasikat\lányokat is szeretné - sőt hagyná is hogy félrekacsingasson a saját nemével (pláne ha őt sem hagyják ki....)

2018. okt. 23. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, 22 f bi, 4 hónapja jött ki belolem, a csaladom nagyon homofób(volt), barátiköröm ugyanúgy szeret, sot jobban mert megbiznak bennem (eddig is de ezutan megjobban).

Azóta boldog vagyok és depresszió mentes.

Sose torodj massal, csak magaddal es sose erdekeljen mas velemenye, lehet te boldogabb vagy mint ahogy ok sose lesznek hiába vagy meleg/bi, boldognak lenni nem azt jelenti hogy minden tökéletes!

2018. okt. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!