Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy legyek hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek hetero?

Figyelt kérdés

Lányként a lányokhoz vonzódom és nem hajlandó senki segíteni...

Nem akarok ez lenni. Gyűlölöm.

Az olyan válaszolat, hogy ”fogadd el magad ilyennek”, mellőzzétek, mert nem fogom elfogadni, haszontalan okoskodás meg nem kell. Voltak már emberek a történelem során, akik meg tudtak változni és boldogok lettek.

20/L

2019. aug. 16. 11:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
5%
vonulj fel te is, mutasd meg hogy mekkora buzeráns vagy, aztán keress egy rib ancot akinek elsirhatod magad, majd baszasd meg magad egy nagy fsznak álcázott dildoval
2019. aug. 16. 16:25
 22/38 anonim ***** válasza:

Figyelj

Én hetero lány vagyok, de nincs olyan csodaszer amivel meg lehetne változtatni az identitásomat. És nincs olyan csodaszer amivel meg lehetne változtatni a tiédet. Ezzel születtél. Rá akarod erőltetni magadra azt ami nem vonz?! Most mit mondjak..

Ha nem fogadod el magad sosem leszel boldog. A homofóbokkal meg ne foglalkozz. Tudom, hogy a társadalom milyen gyűlölködő és nehéz nem foglalkozni velük, de egy próbát megér. Elég nehéz lesz, de mint mondtam enélkül sosem leszel boldog. És mit veszítessz, ha legalább egyszer megpróbálod?

2019. aug. 16. 22:38
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
Azért nem tudsz ezen változtatni, mert ez egy genetikai “hiba”, ahogy pl a Down-kór is. Egy Down-kóros sem tud nem Down-kórossá változni, így egy homoszexuális sem tud heterová. Nagyon sajnállak, én biztos titkolnám egész életemben, nem tudnám felvállalni. Bár évek múltán úgyis el fogod fogadni, mást nem tehetsz :/
2019. aug. 17. 11:02
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok választásod van,ha egy megváltoztathatatlan dolgon akarsz változtatni.

1:legyél csajos és bárki aki férfi,fiu és érdeklödik utánad arra te pozitivan reflektálsz. Heteronak szinleled magad és probálsz boldog lenni.

2: ne kezdj senivel,se pasival se csajjal.

3: megprobálod elfogadni.

2019. aug. 17. 11:32
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz az lenni.
2019. aug. 17. 15:15
 26/38 A kérdező kommentje:
Persze, mindig mindenki azzal jön, hogy bármit elérhetünk, amit szeretnénk, de amit én akarok, az mégsem lehetséges?
2019. aug. 17. 15:52
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
nyugi, nekem is ezt mondják.. Ha meg megpróbálok valamit mindig fail.. én is azt gondolom hogy ez nehéz dolog, csak ugy megváltozni.. De valamennyire hiszek abba ha tényleg lenne valaki akivel más lenne minden, megkedvelnéd, még akár meg is változhatsz.. De hát az igazi szeretet meg ugye kinek kell a mai világba, ha kellene már nekem is lenne barátnőm.. :D
2019. aug. 17. 15:55
 28/38 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy bármit elérhetünk, amit szeretnénk, az semmit sem tud az életről...
2019. aug. 17. 16:16
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Persze, repülni nem lehet :D De ha tényleg képtelen elfogadni magát, akkor talán van egy csöppnyi esély hogy jol meglenne egy fiuval aki ölelgeti és normálisan vele foglalkozik... Nem sok de egy kicsit.. És nem vagyok egy perverz majom, de nekem tökre bejönne ha egy lány ennyire megváltozna miattam, asszem' akkor lenne bizalom.. :D
2019. aug. 17. 16:21
 30/38 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy perverz majom ezért, csak hízelegne a lelkednek, meg ahogy mondtad korábban eléggé egy olyan ember kell neked, akit kicsit kisajátítasz, valami nagyon különleges embernek gondolod magad (és valaki számára biztos az is vagy) de mi a francért a leszbikus kérdés alatt próbálkozol egy téged magasztaló lányt keresni?

Értem én a problémád, de annyira lejön, hogy egy önbizalomhiányos szerencsétlen srác vagy, aki álmokat kerget... ha sikerül megtérítened a kérdezőt, akkor gratula, de most már az önsajnáltatásba bújtatott önajnározást befejezhetnéd, mert biztos nem ezzel találsz magadnak lányt.

2019. aug. 17. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!