Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy legyek hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek hetero?

Figyelt kérdés

Lányként a lányokhoz vonzódom és nem hajlandó senki segíteni...

Nem akarok ez lenni. Gyűlölöm.

Az olyan válaszolat, hogy ”fogadd el magad ilyennek”, mellőzzétek, mert nem fogom elfogadni, haszontalan okoskodás meg nem kell. Voltak már emberek a történelem során, akik meg tudtak változni és boldogok lettek.

20/L

2019. aug. 16. 11:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy nem lesz senki melegből hetero. Hiába vársz más választ.
2019. aug. 16. 11:43
 12/38 anonim ***** válasza:
77%
Hogy várhatjuk el a heteróktól az elfogadást ha a sajátjaink között is vannak ilyen idióták?
2019. aug. 16. 12:07
 13/38 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom de engem is azzá tehetnél ha megtalalod a megoldást.
2019. aug. 16. 12:10
 14/38 anonim ***** válasza:
10%
Megpróbálhatod magadra erőltetni, vagy közeledni egy kedves fiuhoz aki foglalkozna veled.. Én hiába lennék kedves még egy hetero lányt sem tudnék össze szedni :D Már nem mint ha a mai korombeli lányokkal megérné foglalkozni, de mindegy is..
2019. aug. 16. 13:24
 15/38 anonim ***** válasza:
79%

Ameddig így általánosítasz utolsó ne is csodálkozz hogy senki nem akar összejönni veled.

“de mindegy is” ezzel a passzív agresszív viselkedéssel meg nem érsz el semmit.

De különben is a te problémáid nem tudom hogy jönnek ide egyáltalán, semmi köze a kérdéshez.

Ez a próbálkozz kedves fiúkkal szöveg meg ... lehet egy fiú akármilyen kedves, helyes, intelligens, vicces blablabla aki a nőket szereti azt sosem fogja érdekelni egy pasi sem. Ahogy egy hetero fiú sem lesz meleg ha egy kedves srác bepróbálkozik, ugyanúgy egy leszbikus lány sem.

2019. aug. 16. 13:41
 16/38 A kérdező kommentje:

"közeledni egy kedves fiuhoz aki foglalkozna veled"

Nem hiszem, hogy ilyen létezne.

2019. aug. 16. 13:43
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
14-es vagyok, miért ne létezne? Rossz példa vagyok mert én nem kellek a kutyának sem, de ha lenne egy barátnőm szinte inden percem az övé lenne és ezt forditva is elvárnám. Van ilyen csak ritka. A lányok sem jobbak hidd el. És én lennék a leg boldogabb ha ez nekem össze is jönne.
2019. aug. 16. 13:47
 18/38 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem is hiszed, akkor mit akarsz?
2019. aug. 16. 13:54
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
14-es vagyok, utolsó, én sem hiszem hogy lenne egy lány aki elfogadja a kisajátítós féltékeny formám, a többi mindennel amilyen fiu vagyok.. Mindenkinek a macsó gazdag helyes srác kell, nem? Én se hiszem hogy lenne nekem egy visszahúzódó aranyos lány aki igazán hűséges lenne és kitartana mellettem.. De attól akarni még lehet, és a csoda is össze jöhet :P Ki tudja, ha lenne egy normális fiu akit "kipróbálhat" ez a lány akkor lehet megváltozna, ki tudja.. Lehet csak a lányokkal van olyan tapasztalata hogy ők a megértők kedvesek, és igy elment a kedve fiuktól, stb.
2019. aug. 16. 13:57
 20/38 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan nem értem ezeket a heteró fiúkat. B....tok meg egy nő azért leszbikus mert a nőkhöz vonzódik, a női test izgatja szexuálisan. Hiába kedves egy fiú, aranyos attól még nem fog vonzódni fiúkhoz, rosszul lesz ha szexelni kell velük. Erről ennyit. Kérdező te meg valószínűleg az országban tapasztalható homofóbia miatt érzed ezt. A helyedben költöznék egy elfogadóbb országba.
2019. aug. 16. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!