Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan legyek heteró?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek heteró?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok. Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy a nők érdekelnek, a férfiak nem. Már fiatalkoromban is ezt éreztem de elnyomtam magamban. A baj az, hogy rengeteg férfi akar ismerkedni velem de nekem nem kellenek. Még egy talira is nehéz rávennem magam. Inkább nővel lennék, mert nőkbe szeretek bele, de kapcsolatot nem akarok velük, meg az életben nem vállalnám fel, hogy jobban vonzódom hozzájuk. Meg ismerkedni is nehéz velük, az alkalmi kapcsolatok szintén nem érdekelnek. Sokszor gondolkozom azon, hogy talán az lenne a megoldás ha egyedül élném le az életemet és nem ismerkednék senkivel. Szeretnék ismerkedni férfiakkal de annyira nem érdekelnek, nem is értem hogy tudtam régen lefeküdni velük. Gyereket meg szeretnék. Mit csináljak?
2018. aug. 28. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Ez az a dolog, ami ellwn nem tudunk mit tenni. Engedd azbdon magad és hidd el, bologabb leszel, mint eddig bármikor!

29N

2018. aug. 28. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy nem lehetsz heteró. Valóban megteheted, hogy elnyomod a vágyadat a nők iránt, de azzal csak önmagadnak fogsz hazudni és meg fogod tagadni azt, ami vagy. A fő probléma nem az, hogy biszexuális vagy, hanem az, nem mered felvállalni. Ezen kellene elgondolkodnod, hogy mi az oka. Félsz, hogy valamilyen rossz dolog fog történni? Gyermeket pedig vállalhatsz akkor is, ha nővel vagy együtt.
2018. aug. 28. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogyne félnék. Milyen érzés ha a szemedbe mondják hogy b... vagy. Én ezt nem tudnám elviselni, meg felvállalni sem. Erősnek tartom aki megteszi én erre nem lennék képes. Sajnos gyerekkorom óta érzem hogy a homoszexuális hajlamom elég erős. Nem is értem miért mert ápolt, nőies nő vagyok, de sajnos nagyon helyes férfiak sem tudják elérni azt, hogy szeressem őket.
2018. aug. 28. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

1 vagyok.

Értelmes és intelligens ember ilyet nem mond. Nem kell ezt olyan szintekre emelni, mint egy férfi-nő kapcsolatot. Diszkrétebben is kivitelezhető. Én sem nyomtattam ilyen pólót magamnak, csak az tudja rólam, akit akartam, hogy tudja. Amikor volt barátnőm, nem másztunk egymásra az utcàn vagy bárhol. Lehet ezt kultúráltan is.

Elnyomni sajnos nem fogod tudni. Türelmes a másik fél, gyengédebb és megértő is, ha nem akarsz egyből a sűrűjébe ugrani, ne legyenek ilyen aggályaid magaddal szemben, mert semmi értelme. Csodálkozom, hogy eddig sikerült ez..

2018. aug. 28. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban élek sehol a környéken sincs egy nő aki akár biszex lenne. A munkám még egy ideig ideköt sehol nem tudtam volna ismerkedni. Szerintem továbbra is sikerülni fog csak valahogy meg kell utálnom ezt az érzést magamban jobban. Mert ez nem természetes, és soha nem ismertem senkit személyesen az eddigi életem során aki ilyen lenne.
2018. aug. 28. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Merre laksz?
2018. aug. 28. 20:18
 7/7 he84 ***** válasza:
96%
Jobb ha elfogadod magad biszexuálisnak. Én is az vagyok és már évek óta teljesen elfogadtam. Az értelmes, nem felszínes, nem könnyen ítélkezős emberek nem fognak emiatt bántani. Ha jelenleg nem tudsz biszexuális, vagy leszbikus nővel összejönni, akkor javaslom neten próbálkozz, ismerkedjetekés majd talizzatok stb. Meg lehet így is oldani. Az pedig nem ok arra, hogy ne legyél biszexuális, csak mert nőies nő vagy, ez butaság. Sok nőies nő leszbikus és biszexuális, nem attól függ ez, hogy az adott nő fiús-e.
2018. aug. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!