Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el ezt tőlem? Miatta legyek hetero?
Biszexuális vagyok, és a párom úgy gondolja, hogy irtsam magamból ki a homoszexualitás legapróbb szikráját is, mondván, jól nézek ki, és neki elég ha a pasikra féltékeny..
féltékeny tipus, és megnyugtatná, ha nem érdekelnének a lányok. Természetesen tudja hogy őt szeretem és nincs más, de ettől a gondolattól nem tud szabadulni..
Hosszútávra tervezünk, így hát nem tudom mit tegyek..
23/N
Sajnos a személyiséget nem lehet megváltoztatni úgy, mint a külsőt, főleg, ha az bele van kódolva a legmélyebb agyi zugokba is. Szomorú, de sajnos ez van veled. De nem hinném, hogy ezzel a gondolattal a barátod fejében ő megbízhatna benned, hisz dupla annyira kell félnie.
Csak őt sajnálom! Szerintem akkor rosszul választottál.
Valóban nagyon nehéz lenne teljesen személyiséget váltani és átállítanod a szervezeted egy másik üzemmódba.
Viszont ha nagyon szereted a párod és kitartanál mellette akkor megérne egy próbát ez a változtatás.
hát nem tom én sem járnék biszex emberrel
tuti féltékeny lennék már arra is hogy elmész a barátnőiddel akár csak csevegni is. a lányok sokkal könnyebben adják be a derekukat leszbikus dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!