Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek hetero?
Lányként a lányokhoz vonzódom és nem hajlandó senki segíteni...
Nem akarok ez lenni. Gyűlölöm.
Az olyan válaszolat, hogy ”fogadd el magad ilyennek”, mellőzzétek, mert nem fogom elfogadni, haszontalan okoskodás meg nem kell. Voltak már emberek a történelem során, akik meg tudtak változni és boldogok lettek.
20/L
Kik voltak azok?
Próbáld ki fiúval, hátha bejön.
Nem lettek boldogok, max eljatszottak.
Egyik b.nőm 20 ev hazassagból lépett ki, kettő gyereket otthagyva ebredr rá, nem áldozhatja fel az egész eletet!
Gyerekek felnőttek, sajat életük van, neki meg elege lett a szerepjatszasból, egy rá kényszerített házasságból !
Akkor ne fogadd el, élj úgy mint egy megny*morod*tt id*óta, keress egy pasit, és szenvedj egy nem működő kapcsolatban.
Nem tudom, mikor jutunk el arra a szintre, hogy az emberek felfogják, hogy ezen nem lehet változtatni. Ilyen vagy és kész pont. Áltathatod magad, hogy hű te majd hetero leszel attól, hogy ráerőlteted magad arra, hogy mondjuk f**zt sz*pj, de ez meg h*lyeség.
Ne igyál több kólát! :D
A viccen túl: érdekes helyzetben vagy. Ha elmész egy szakemberhez, tőle biztos azt hallanád, hogy el kell fogadnod magad, tehát, ahogy te is írtad nem ezt keresed.
Nekem az a meglátásom, ha már ez így megfogalmazódott benned, akkor tettél egy lépést a biszexualitás felé. Hát próbálj meg esetleg még egy lépést tenni. Próbálj férfiakkal ismerkedni, próbáld meghatárolzni, hogy milyen férfiak váltanak ki vonzalmat belőled és miért.
Úgy gondolom ha biszexuális tudsz lenni, akkor az már nem zár ki olyan dolgokat, amire esetleg vágyhatsz hosszú távon: család, gyermekek. Persze egy ezzel szemben elfogadó, nyitott férfi kell hozzá
Azért ez nem rablás. A pszichológia legmodernebb állása szerint próbált segíteni.
Ha vakbéllel orvoshoz mész, ő is ragaszkodni fog a műtéthez, hiába akarod te magad ráolvasással gyógyíttatni.
4-es vagyok újra.
Tudom, hogy van olyan, hogy valaki a társadalomnak akar megfelelni és innen a vívódás. Ha egy szakember ezt látja rajtad, akkor csak az önmagad elfogadását fogja erőltetni.
A lányokhoz való vonzalmad szerintem sem tudod kiírtani magadban 100%-ban. Amit első lépésben kellene tegyél, hogy kicsit felveszed egy biszexuális szerepét magadra, hogy meglásd boldogabb leszel-e tőle. Ha igen, már nem egy szerep lesz többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!