Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége miért ennyire feminin?
Egyszerűen látom rajtuk, hogy melegek, lehet túl jó a gaydarom, de a mozgásukról, hanglejtésükről, ahogy viselkednek rögtön lejön a szitu.
Pedig nekem pont azok a srácok tetszenek, akik hetero beütésűek, de ilyenből nagyon kevés van sajnos...
A feminin fiúk, akiket látsz, nem biztos, hogy mind melegek. Vannak hetero lányos srácok is.
És a maszkulinabb melegek sincsenek kevesen, csak nem tudod róluk, hogy melegek.
De az persze igaz, hogy a melegek közt több feminin van, van a heterok között.
Te azt mondod meg, hogy cisznemű-genderqueer-transznemű vonalon van-e személyiségbeli elhajlása az illetőnek, az orientációját nem mondod meg senkinek. De hagyjuk, kár a szóért, egyszerűen direkt nem akar az emberiség arra a szintre eljutni, hogy az orientációs és a gendermásságokat elkülönítse...
És nem igaz, hogy többen vannak, mert ilyen "levehető róla" illetőből van ezerből egy, sima 6uziból meg lépcsőházanként kettő... (Ami az előző csoportot illeti, jelentős hányaduk totál aszexuális, csak készülj fel rá.)
Én is így gondolom. :/ Persze vannak kivételek, csak az ilyen fiúkból van kevesebb, pedig nekem is a "heterósak" tetszenek.
Ja, és amúgy rajtam is érezhető hogy meleg vagyok, nem vagyok egy férfiállat... :D Szóval ez is hátrány. Szerintem aki nem "meleges" az szintén magához hasonló típusú fiút keres. :/
Utolsóval egyetértek.
Sz@r a radarod, és azért mert csak a feminim és az effektálós melegekre koncentrálsz.
Azt javaslom, ha mész például metróval ne te lesd a pasikat akik tetszenek, hanem a többi pasi tekintetét figyeld, hogy a csajokat vagy a pasikat skubizza.
Nekem bevált.
Elmennel mellettem az utcán és nem mondanád meg hogy meleg vagyok, még 10-15 mondat után se, kivéve ha megkérdezed.
19.F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!