Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége (sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége (sok hetero is) miért borotválja a lábát?

Figyelt kérdés
Strandon kb az összes korombeli fiatalnak borotvált, én meg úgy érzem magam közöttük, mint valami ősember...

2019. jún. 24. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nagy bunda van rajta, jobban érzem magam ha leszedem. Kb ennyi f.
2019. jún. 24. 17:28
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

mert elég gusztustalan, ha 2 méteres szőr van a pasin. Ha valakinek nem ritkás a szőrzete nem homokos, ha leborotválja/gyantáztatja.

Párom 100°heterő, de kedvemért még ő is gyantáztatni jár (láb, hónalj, mellkas és pénisz körül) karján nem dús a szörzet, szóval ott szeretem, ha van neki.

2019. jún. 24. 17:29
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Szebben látszanak az izmok körvonalai.
2019. jún. 24. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Mert ez jött divatba. Már várom az arcszőrzet divatból lézeres kinyírását is.
2019. jún. 24. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Én világéletemben utáltam a lábszőrömet. Egyáltalán nem a divatból kezdtem szőrteleníteni. Sőt pont hogy azért nem nyírtam eddig mert nem akartam lebukni (mifelénk sokan azt tartják, hogy csak a melegek borotválják).

Nyugodtan pontozzatok le, de én ettől sem fogom tudni megszeretni. Nem tehetek róla. Sokkal jobban érzem magam, ha minimum lenyírom.

2019. jún. 24. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A melegek többsége nem borotválja a lábát.

Egyéb hülye általánosító kérdés?

2019. jún. 24. 18:37
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekme is szőrös és sportolók közt látom csak ezt. Állítólag pl a birkózóknak azért kell hogy ne legyen anynira jó a fogás rajta. Meg ilyenek.
2019. jún. 24. 18:59
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
a legtöbb csajnak nem tetszik ha valaki szőrös, én a volt barátnőm kedvéért gyantáztattam először a lábamat, mellkasomat. aztán megszoktam és most mindenhol gyantáztatok. egyébként borotválni sztem hülyeség, kipattogzik meg minden.
2019. jún. 24. 19:19
 9/15 A kérdező kommentje:

Mi az már, hogy utálod a lábszőröd?

Most az ilyen fekete hosszú vastag szálút még megértem, de a többségnek nem ilyen.

2019. jún. 24. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szexi ha egy fiúnak szőrös (és nem vékony) a lába (vádli, comb), mindig megnézem ezt a tájékot. Én mondjuk szoktam néha gyantáztatni, mert magamon nem szeretem a szőrt, jobban érzem magam ha nincs vagy kevesebb, mert a személyiségem nem valami férfias, inkább lányos. Én meleg fiú vagyok
2019. jún. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!