Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége (sok hetero is) miért borotválja a lábát?
mert elég gusztustalan, ha 2 méteres szőr van a pasin. Ha valakinek nem ritkás a szőrzete nem homokos, ha leborotválja/gyantáztatja.
Párom 100°heterő, de kedvemért még ő is gyantáztatni jár (láb, hónalj, mellkas és pénisz körül) karján nem dús a szörzet, szóval ott szeretem, ha van neki.
Én világéletemben utáltam a lábszőrömet. Egyáltalán nem a divatból kezdtem szőrteleníteni. Sőt pont hogy azért nem nyírtam eddig mert nem akartam lebukni (mifelénk sokan azt tartják, hogy csak a melegek borotválják).
Nyugodtan pontozzatok le, de én ettől sem fogom tudni megszeretni. Nem tehetek róla. Sokkal jobban érzem magam, ha minimum lenyírom.
A melegek többsége nem borotválja a lábát.
Egyéb hülye általánosító kérdés?
Mi az már, hogy utálod a lábszőröd?
Most az ilyen fekete hosszú vastag szálút még megértem, de a többségnek nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!