Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg fiúk többsége miért csak a szexre hajt, miért nem tudnak szeretni egy férfit?
Egy testi kielégülést kiszolgáló kapcsolatot könnyebb elrejteni a homofób nagyközönség elől, mint egy monogám kapcsolatot működésben tartani, ha az illető nem akarja, hogy tudják róla a dolgot.
De szerintem sokan vagyunk, akik párkapcsolatot keresünk, csak ehhez el kell olyan szinten fogadni magunkat, hogy képesek legyünk érte nem csak "diszkréten" találkozni.
Nem tudom. Pedig megvan bennem a vágy egy jó bensőséges beszélgetésre, vagy az intimitásra is (bújás, ölelés, simogatás). És ezeket szoktam is csinálni, nem csak dugni szoktam.
De ezeknek a vágyaknak a kielégítésére valahogy nincs szükségem egy konkrét személyre, vagy nem a személyhez kezdek kötődni, csak hogy ezek a dolgok legyenek meg. Ez mellett izgat a szexuális változatosság is, mert az összeszokott partnerrel is jó, de egy totál új emberrel is jó kipróbálni a szexet.
23/F
Én nem ilyen vagyok. Számomra elképzelhetetlen, hogy rendszeresen mást engedjek az intim szférámba.
Alapvetően is elég zárkózott vagyok így lehet, hogy ez az oka annak, hogy számomra taszító az ilyesfajta "változatosság".
Emellett azt gondolom, hogy aki egyészakázik, annak nem a másik személye a fontos, hanem csupán a szexuális kielégülés. Nincs ezzel semmi gondom, csak nehezemre esik úgy tekinteni magamra mint egy szexuális segédeszközre aki csak arra jó. Akinek erre van szüksége az biztosan megtalálja azokat akikkel találkoznak az igényei de én nem leszek köztük.
Mert mindenkiben van szexuális vágy, és sokkal könnyebb partnert találni azok kielégítésére, mint az érzelmi szükségletekre kompetens partnert. Mindezek mellett pedig az alkalmi kapcsolatokban kevesebb a felelősség, mint egy hagyományos párkapcsolatban. Azaz, ahogy fentebb is írták sokkal jobban titkolhatóak az alkalmi kapcsolatok.
Én is szeretnék párkapcsolatot, de sajnos kompetens partnert nem nagyon találok rá. Ott azért nagyon sok mindennek klappolnia kell, így sokszor futottam bele, hogy mindkét részről ugyanazt kerestük, de személyiségjegyek alapján viszont nem illetünk össze.
És persze nem említettem arról szót, amikor valaki már annyira be van kattanva, hogy nem talál senkit, hogy egy pár szavas levél, vagy egy találkozó után élete szerelme vagyok.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!