Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok többsége szeret félmeztelenül, vagy meztelenül lenni? Nem okoz gátlásokat mondjuk a félmeztelenség is már nyilvánosan?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 15:30
1/18 subrette válasza:
Nyilván az szeret félmeztelenül lenni, akinek ez nem okoz gátlást. Mert tudja, hogy elég jó teste van ahhoz, hogy válallhatja nyilvánosan.
Meztelenül meg olyan hely kell hozzá, ahol ez elfogadott. Pl. naturista strand leginkább.
2/18 anonim válasza:
Elég nagy tahóság az utcán vagy nyilvános helyen félmeztelenül lenni. Saját kertben oké, strandon oké, mert ott ez a szokás.
Ha valami pólót magára kap az ember, attól nem fog megsülni.
3/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz félmeztelenül lenni. Hivatalba, meg ilyen helyre nyilván nem megyek félmeztelenül, de utcán simán belefér. Sokan is voltak így a kánikulában. Meztelenkedni azért óvatosabban.
4/18 anonim válasza:
nekem már attól is áll mindig, ha félmeztelen vagyok. Szóval szeretek így lenni.
5/18 anonim válasza:
Srandon, kertben, otthon a melegben félmeztelen vagyok. Van pocakom, de kit érdekel? :D
6/18 anonim válasza:
Strandon vagyok félmeztelen, meg otthon, bár otthon meztelen is... :D Nyilvánosan azért nem vetkőzök, mert surmóság utcán így szaladgálni...
7/18 anonim válasza:
Strandon simán leveszem a pólóm, egyáltalán nem jut eszembe sem, hogy bárki nézhet. És nincs szuper jó testem, vékony srác vagyok, sosem izgatott, hogy Kin mennyi izom vagy háj van.
8/18 anonim válasza:
Emlékszem mikor emiatt is szóltak a rendőrök, ha utcán így járkált valaki...
9/18 anonim válasza:
Nem kifejezetten szeretek, otthon pl nem szoktam úgy lenni bent, de a kertben vagy strandon nem érzem magam különösebben gátlásosnak. Strandon mondjuk ha beülök valahova enni, általában felveszek egy pólót, hacsaknem messze van a cuccom vagy mondjuk nagyon meleg van. Nincs túl jó testem egyébként, kicsit túl vékony vagyok.
10/18 anonim válasza:
Nálunk otthon, nyáron mindenki csakis félmeztelenül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!