Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok többsége szeret félmeztelenül, vagy meztelenül lenni? Nem okoz gátlásokat mondjuk a félmeztelenség is már nyilvánosan?
Szívesen vagyok mind meztelenül, mind félmeztelenül a megfelelő helyeken: kondiban edzés után mindig tusolok, szaunázom, otthon fűnyírásnál csak gatyát hordok.
Elégedett vagyok a testemmel is, ettől függetlenül az öncélú magamutogatást sohasem szerettem (hangsúlyozom, ha más teszi, azzal nincs semmi bajom), arra is nehezen vettem/veszem rá magam, hogy 40 fokban csak rövidgatyában tekerjek le egy 10 perces szakaszt.
Én kifejezetten utálok félmeztelenül lenni, még strandokon, fürdőkben, sőt még otthon is. Egyszerűen nem bíron elviselni és olyan érzésem van, mintha mindenki bámulna.
16/F
Úgy vettem észre sokan nem nézték, hogy a homoszexualitás kategóriában lett kiírva a kérdés...
Nos, magam részéről csöppet sem vagyok szégyellős. Számomra nem okoz gátlásokat se a fél-, se a teljes meztelenség. Meztelenül persze csak olyan helyen szoktam lenni, ahol ez elfogadottnak és megszokottnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!