Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A srácok többsége szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok többsége szeret félmeztelenül, vagy meztelenül lenni? Nem okoz gátlásokat mondjuk a félmeztelenség is már nyilvánosan?

Figyelt kérdés

2019. júl. 9. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha jó az idő,otthon és a kertben is félmeztelen vagyok.
2019. júl. 11. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen vagyok mind meztelenül, mind félmeztelenül a megfelelő helyeken: kondiban edzés után mindig tusolok, szaunázom, otthon fűnyírásnál csak gatyát hordok.

Elégedett vagyok a testemmel is, ettől függetlenül az öncélú magamutogatást sohasem szerettem (hangsúlyozom, ha más teszi, azzal nincs semmi bajom), arra is nehezen vettem/veszem rá magam, hogy 40 fokban csak rövidgatyában tekerjek le egy 10 perces szakaszt.

2019. júl. 12. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Na és hogy vannak ezzel a nők?
2019. júl. 12. 13:31
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Én kifejezetten utálok félmeztelenül lenni, még strandokon, fürdőkben, sőt még otthon is. Egyszerűen nem bíron elviselni és olyan érzésem van, mintha mindenki bámulna.

16/F

2019. júl. 13. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
itthon kertben szeretek meztelenül lenni utcára mindig veszek pólót 16 f átlagos alkat
2019. júl. 13. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Abszolut nem okoz gondot sőt imádok igy lenni
2019. júl. 13. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

Úgy vettem észre sokan nem nézték, hogy a homoszexualitás kategóriában lett kiírva a kérdés...

Nos, magam részéről csöppet sem vagyok szégyellős. Számomra nem okoz gátlásokat se a fél-, se a teljes meztelenség. Meztelenül persze csak olyan helyen szoktam lenni, ahol ez elfogadottnak és megszokottnak számít.

2019. júl. 14. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:
85%
egyáltalán nem zavar a meztelenség, én is így vagyok itthon az idő nagy részében :) és simán feláll ha már csak eszembe jut hogy levetkőzöm xD
2020. aug. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!