Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki szeret félmeztelenül lenni, pláne, ha most már jön a jó idő? Vagy nézegetni félmeztelen pasikat, ha van rá mód?
Ahh, én imádok meztelenül napozni, meg úszni, legjobb. Félmeztelenül is nagyon király lenni, nézni, hogy hányan pislantanak meg. Nem tagadom, a formás férfiakat mindig meglesem, szeretem az izmok részleteit nézni.
24
Bár állítólag jó testem van, én magam nem szeretek félmeztelenül lenni nyilvánosan, mert nem szeretem, ha akárki látja a felsőtestem. Ezt a "kiváltságot" szeretném meghagyni azoknak, akik közelebb állnak hozzám, így akárkinek nem szeretem "mutogatni magam". :(
Másokat viszont, akik szívesen leveszik a pólójukat mások előtt is, őket mindig szívesen meg szoktam nézni. :D Mindig örülök, amikor van olyan szerencsém, hogy épp a közelemben mászkál egy félmeztelen fiú.
19/f voltam
Én is nagyon szégyenlős vagyok. Utcán max a póló+térdnadrág az amit utcán bírok. Otthon, amikor magamban vagyok akkor viszont max egy boxer :)
Viszont én is észreveszem a (számomra) jó pasikat az utcán de próblom csak diszkréten "megnézni" őket. Nem akarom zavarba hozni őt sem és magam sem :)
Indokolt esetben szoktam csak nyilvánosan félmeztelen lenni, otthon gyakrabban
nem vagyok szégyenlős szerencsére :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!