Szerintetek is feminin puha p*cs*k a magyar pasik többsége?
2013. dec. 13. 11:36
1/27 anonim válasza:
szerintem nem az a gond. hanem hogy műveletlen iq nulla gyökerek.
2/27 anonim válasza:
Nem tudom, akkor a családon belüli erőszakot kik követik el?
Most akkor el kellene dönteni, h puhap*csök vagyunk vagy agresszorok.
3/27 anonim válasza:
Na, Csernus Imre a nagy férfi megszólalt:)
pszichiáterek szégyene...
4/27 ASOT válasza:
Szerintem inkább menjünk ebédelni, mindenki jobban jár, mielőtt még kikerekedik a vita.
5/27 A kérdező kommentje:
A családon belüli agresszor a leggyengébb puha p*cs! :)
2013. dec. 13. 11:39
6/27 anonim válasza:
ezt csak az mondja ki még nem volt ugy istenigazábol kielégitve :) illetve nem tud kielégiteni egy nőt :)
7/27 anonim válasza:
Sok nőnek meg csak a bunkó megmondóemberek az igazi férfiak. Akik otthon csicskáztatják őket, esetleg meg is verik. Hallottam már olyan nőről, aki azt mondta: "Hát azért ver meg, mert szeret!"
Most erre mit lehet mondani?
8/27 anonim válasza:
Vannak azért kivételek. Okos is vagyok és lemerem szólítani a nőket és udvarolni is tudok az más kérdés, hogy ennek ellenére szingli vagyok, de nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
9/27 anonim válasza:
sajnos a legtöbb igen, és ez roh.adt gáz. remélem vissza hozzák a sorkatonaságot.
10/27 anonim válasza:
Nincsen róla adatbázisom, mert hogy erre hiteles választ lehessen mondani, ismerni kellene ugye az összes férfit az országban, és abból akkor meglehetne mondani akkor, hogy a többség az-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!