Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van velem valami baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van velem valami baj?

Figyelt kérdés

20 évesen szűz vagyok. Valahogy túl félős vagyok vagy nem tudom. Álltalában ha egy fiúval elkezdek ismerkedni akkor nagyon gyorsnak érzem és azt, hogy neki csak a sex kell. De én azt szeretném, hogy az első valaki a fiúm legyen, akivel szeretjük egymást. Nekem nem a sex az első, sőt ha ő azt akarná nem is kell. Én csak azt szeretném, hogy szeresem és ő is szeresen engem. Az alkalmi kapcsolat végkép nem.

Lehet az elvárásiam nagyok?

Inkább a belsőre irányulok. Legyen kedves (tudom ez már egy klisé, de nagyon fontos), okos, ápolt, aggódó és óda figyelő. Vannak még ilyen fiúk? Vagy bennem van valami hiba?

2019. júl. 20. 05:35
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem ,nincs benned hiba!

Regizz pár társkeresőre!

Randizz,beszélgess,ismerkedj!

Tuttté h meglesz a nagy Ő..

2019. júl. 20. 06:21
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy pont ez bennem is az érdekes, azért nem vonzódok a fiukhoz mert csak egy rövid távú dolog lenne az ember, ez a baj, nők (van azért kivétel) mégis hosszú távra terveznek és az a jó, az alkalmi szex szerintem megalázó, akkor csak egy eszköz a másik fél.

21/F

2019. júl. 20. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, hogy nem vagyunk egy korosztály... Szerintem nem benned van a hiba!
2019. júl. 20. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 évesen pont olyan helyzetben vagyok, mint te. Nekem sajnos még az ismerkedés is nagyon nehezen megy :(

Ha gondolod írj rám, beszélgethetünk.

2019. júl. 20. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nincs benned semmi hiba. Sőt, szerintem te normális vagy. Minek veszítenéd el egy jött-menttel?

Amúgy én is abban a cipőben járok mint te. Bár az se árt, ha valakinek van humorérzéke, esetleg megérti az én humoromat is xd

20/F

2019. júl. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!