Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok "bu. Zisak"?

Jelenleg egy sima farmergatyában ülök, egy Star Warsos pólóban, zöld teát iszok, és amint megettem az ebédem maradékát (ami csirke zöldséggel) megyek vissza a munkámhoz, ami informatika. Utána beülök a kocsimba, ami egy pár éves Volvo, majd elvezetek a fodrászomhoz, mert már indokolatlanul hosszúra nőtt a hajam, és megkérem, hogy vágja le sima rövidre, az oldalánál 3 mm-re. Utána hazamegyek, lerakom a kocsimat, majd visszamegyek a városba kollégákkal találkozni, akikkel nagy valószínűséggel sört fogok inni. Ezek alapján szerinted mennyire vagyok bzis?
Amúgy, találós kérdést félretéve: a legtöbb meleg megijed tőlem, mert azt hiszik hetero vagyok. A mozgáskultúrám olyan, mint ha Woody Allen és Peter Crouch szerelemgyereke lennék, a hanglejtésem normális, a viselkedésem pedig egy kissé nárcisztikus, és olykor arrogáns. Öltözködésre meg azt veszek fel, amit akarok, és ami épp kényelmes. Az egyetlen dolog, ami arról árulkodik, hogy meleg vagyok, hogy évek óta egy férfival élek együtt.

Én szeretem a sárga/narancssárga/bézs/zöld/lila ruhákhoz szürke/fehér/fekete/kék farmer hordani. De van még rózsaszín skinny nadrágom, amit fehérrel/szürkével hordok.
Van szürke memóriahabos cipőm, sneakerem, sárga és zöld konverzem.
Szeretem nyelveket tanulni, utazni. Ez alapján mennyire tűnök b...zisnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!