Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegektől kérdezném ezt. Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegektől kérdezném ezt. Van köztetek olyan, akinek szociális fóbiája van? Miben nyilvánul ez meg?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem más kategóriába tették pedig kifejezetten melegek kommentjei érdekelnének.
2019. júl. 1. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon nem kerülöm az embereket,de leginkább a primitív,egyszerű emberek zavarnak.

Sajnos sok ilyen van a rokonságban.

Szerintem ez elsősorban a szűk környezetből indul,ki hogyan fog felnőttként viszonyulni a társas viszonyokhoz.

Ha rossz a környezet,a gyerek így védekezik ellene.

2019. júl. 3. 06:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én biszex vagyok és a szexualitáaommal semmilyen összefüggésben nincs, de szintén szociális fóbiában szenvedek. Ha van kedve dumálni valamelyikôtöknek szívesen ismerkedek hasonló sráccal :).

25/F

2019. júl. 3. 11:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdezem a melegektől mert van összefüggés a szexuális orientáció és a szociális fóbia között, csak azért mert az ő tapasztalataik érdekeltek ennél a kérdésnél. Egyébként aki pl még a rokonai mellett is feszeng, vele nem tudom lehet e bárhogyan is ismerkedni. Sok egyéni tapasztalatot írtatok, ami alapján felmerült bennem a kérdés, hogy lehet valamelyik szociális fóbiásnak erősebb pánik betegsége is lehet. A kettő vajon mindig együtt jár kisebb nagyobb mértékben, vagy nem? Végül is attól mert valaki kerüli mások társaságát, vagy bizonyos olyan társaságban feszeng, amiben sokan jól érzik magukat (pl esküvő, baráti összejövetel) még nem feltétlen pánikol, de aki képes a vonatról leszállni, ha zavarják az emberek azt egyfajta pánik okozhatja.

Hogy magamról is írjak, én a sok csalódás miatt magától az ismerkedéstől tartok, de bem zárom ki a lehetőségét és személyesen pedig zavar ha egy társaság 2-3 főnél nagyobb általában. Leginkább négyszem közt szeretek beszélgetni.

2019. júl. 3. 13:05
 14/14 A kérdező kommentje:
*Nem zárom ki az ismerkedés lehetőségét, de pl interneten már nem is igazán látom értelmét ezért nagyon szimpatikusnak kellene lennie valakinek, hogy ismerkedni akarjak vele netről. Levelezni, chatelni persze szoktam.
2019. júl. 3. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!