Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegektől kérdezném ezt. Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegektől kérdezném ezt. Van köztetek olyan, akinek szociális fóbiája van? Miben nyilvánul ez meg?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem más kategóriába tették pedig kifejezetten melegek kommentjei érdekelnének.
2019. júl. 1. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
linkeléd be ide a mésik kélrdésedet
2019. júl. 1. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Abban nyilvánul meg, hogy akarva kerülöm más emberek társaságát. Legyen az rokon, haver, akármilyen ismerős. Tipikus tünetek a diszkomfort érzet, szótlanság, szabadulni akarás a helyzetből. 21/f
2019. júl. 1. 15:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Melyik primitiv szexuális kérdéshez linkelhettem volna be ezt a kérdést szerinted? Na de szóval melegek kommentjei érdekelnek, ha úgy érzik van szociális fóbiájuk. Az okoskák nem neten élnék ki magukat, ha kiegyensúlyozott, egészséges kapcsolatuk lenne a környezetükkel. Inkább nézzenek filmet, vagy sportoljanak ne ide kommenteljenek. Nem jó hatása van a viselkedésednek érted? Érted és élvezed is? Gratulálok. Első kommentelőnek írtam... A melegek nem feltétlenül néznek mind más témákat ezért tettem fel itt a kérdést.
2019. júl. 1. 15:39
 4/14 A kérdező kommentje:

2# kérdező

Meg tudnád fogalmazni miért van ez neked?

2019. júl. 1. 15:41
 5/14 A kérdező kommentje:
2es kommentelő*
2019. júl. 1. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szociális fóbia vagy sem de a lényeg, hogy kerülöm az embereket. Szorongok, pánikolok, ha a közelembe vannak. Átmegyek a másik oldalra ha látom, hogy van valaki azon ahol én vagyok. Olyan utakat keresek amin nem kell másokkal találkozni. Ha sokan vannak egy boltban vagy be sem megyek. Persze mindig megmagyarázom, hogy miért nincs szükségem arra amit ott lehet kapni. Sorbanállásnál szorongok, mert úgy érzem túl közel vannak az emberek. Legszívesebben ott hagynék mindent és elfutnék. Buszon, vonaton attól rettegek, hogy valaki mellém ül. Ha így történik akkor leizzadok, 200as pulzus, menekülnék. Van, hogy korábban leszállok. Sorolhatnám estig. Ugyan ez munkahelyen még rosszabb.

Ennek ellenére teszem a dolgom minden nap mert muszáj. A zene sokat segít. Hangosan hallgatom egész nap. Kizárom a külvilágot vele. Ugyanígy a napszemüveg és a baseball sapka. Tömegközlekedésen alszok, vagy legalábbis csukva tartom a szemem, hogy ne lássam mi van körülöttem. A zenére koncentrálok.

2019. júl. 1. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert nem merem felvállalni magam. Nem tudom és nem is akarom. Persze vannak akik tudják. Akikkel megtudom beszélni a dolgokat. 2es voltam
2019. júl. 1. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom más emberekkel normálisan beszélgetni, olyan helyen, ahol sokan vannak kínosan érzem magam, izzadok, szeretnék minél hamarabb visszatérni a lakásomba. Tulajdonképpen nekem már egy séta a sarki boltba is rémálom, sokkal rosszabb, ha forgalmas helyekre kell mennem.

Sportolni el sem merek kezdeni, mert úgy érzem idegileg nem bírnám a feszültséget.

2019. júl. 1. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
*tudok, hopsz
2019. júl. 1. 15:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nem tudok wc-re menni olyan helyen,ahol mások is vannak.

Sem nyilvános helyen,sem egy idegen lakásában.

2019. júl. 3. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!