Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért idegenkedem a melegektől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegenkedem a melegektől/meleg gondolattól, ha már szinte biztos, hogy én is meleg vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nem friss dolog ez a gondolat, már 4-5 éve gondolkodom, hogy mi lehet velem. Végülis most jutottam el odáig, hogy elkezdtem komolyabban srácokkal ismerkedni és AHHH!! meghalok, annyira jó érzés már az is, hogy csak teljesen hétköznapi dolgokról beszélgethetek egy fiúval, aki tetszik és akinek én is tetszem. A lányok már kevésbé vannak a képben és velük szinte soha nem éreztem ilyesmit, tehát mondhatni inkább meleg vagyok, mint biszex.

Viszont, amit furcsállok, hogy már tudom ezt a dolgot, mégis még mindig idegenkedem és mondhatni undorodom a melegektől. Ezt soha nem mutattam ki, mindig próbáltam támogató és toleráns lenni, annak ellenére, hogy valójában nem úgy érzek és szégyellem ezt. Tehát, ha magamra gondolok, akkor nem undorító egy sráccal együtt lenni, de ha látok két srácot együtt vagy csak belegondolok, hogy két másik srác együtt van, az inkább undorító, mintsem vonzó.

Ez idővel elmúlik?

2018. jún. 18. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Oh én magamat is utáltam...
2018. jún. 18. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:
eddig én is, sőt sokszor most is, de az talán már egyre kevésbé
2018. jún. 18. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az lehet a gondod hogy még nem fogadtad el hogy meleg vagy.

És mielőtt írsz. Van különbség aközött hogy valaki tudja hogy meleg és aközött hogy el is fogadja ezt.

2018. jún. 18. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Utolsóval egyetértek, ugyanez volt nálam, már rég volt barátom mire sikerült ezektől megszabadulnom. Nekem végül a Simon és a homoszapiens lobbi című könyv segített. Elolvastam és azóta rendben vagyok, és végre tudom élvezni ezt az egészet.
2018. jún. 18. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
95%

Elképzelhető, hogy nem sikerült elfogadni még a dolgot teljesen, én 26 vagyok, de anyámon kívül senki nem tudja, vagy legalábbis nem mondtam el.

Élem az életem, egyébként abszolút felszabadultan, tehát van kinn képem társkeresőn (nem rejtőzködök melegek elől), eljárok ilyen olyan meleg helyekre (szórakozni, vagyis inkább szexelni).

DE még így is van olyan, hogy taszítanak a melegek, akiket látok sokszor, leginkább olyanokra gondolok, akikről kilométerekről megmondod, hogy melegek, mert affektálnak meg a mozgásukból. Nem is beszélve azokról a melegekről, akik még ijesztően is néznek ki (például a híres "Emma vagyok"), esetleg még beteg az agyuk is, ne adj isten még rosszindulatúak is.

Akárhogy mondogatom magamnak, hogy nem tehetnek róla, de egyszerűen akkor is taszít.

És persze ott van a sok mocsok ami egybeforr a meleg élettel, a képtelenség tartós kapcsolat kialakítására, az élvezetek hajkurászása, a guminélküli szex, a drogozás, a nemibetegségek... Nehéz dolgok ezek.

2018. jún. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!