Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex srácok! Ti meg szoktátok nézni az öltözőkben a többi srácot? Volt már hogy felizgultatok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 23:12
1/9 anonim válasza:
Én bi vagyok és nálam érdekesen működik... Lányok esetében egyértelműen beindít a test. Fiúknál nem nézek meg senkit. Az ápoltság, igényesség és az IQ az ami beindít :D
2/9 anonim válasza:
Én szoktam néha. De nem nagyon merek mert talán olyanra nézek rá aki nem nagyon értékelné a dologot.
3/9 anonim válasza:
Bi vagyok, és egyaránt beindít a szép női és férfi test látványa. A nemi szerveké meg különösen. Munkahelyi öltözőben előfordult, hogy merevedésem lett a sok meztelen férfi látványától.
4/9 anonim válasza:
Én bi vagyok és a strand,uszoda zuhanyzójában meg szoktam nézni és gyakran fel is izgulok.
5/9 anonim válasza:
Igen megnézem. Életem első kalandja is így volt. Megnéztem, ő visszanézett. 16 voltam ő meg 15. Aztán a vége azt lett, hogy lesz-pott. :D Amúgy változó megnézem-e...
6/9 anonim válasza:
Tiniként a suliban volt, hogy rámeredtem egy-egy izmosabb srácra az öltözőben tesi után. Felizgulni akkor se izgultam. Mostanra ritkán is kerülök ilyen helyzetbe és nem is foglalkoztat annyira.
7/9 anonim válasza:
Egy strand öltözőjébe be nyitottam véletlen mikor épp öltözött egy férfi rá néztem a farkára utánna az arcára mosolyogtunk es amikor meg fordultam hogy ki megyek elkapot és meg dugott
8/9 anonim válasza:
Jó neked. Bár velem történe ilyen.
9/9 anonim válasza:
Ezért egy kicsit irigyellek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!