Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az "idézet", "gondolat"ról?
Egy könyvben olvastam [Simon és a Homo Sapiens-lobbi] , és annyira megtetszett , egész nap ezen járt a fejem :D Kíváncsi vagyok másnak tetszik-e.
"Arról beszélt , mikor kívülről tudjuk egymás gesztusait , de fogalmunk sincs mi zajlik bennük.Mintha az emberek házak lennének , tágas szobákkal de kicsi ablakokkal.És hogy még így is mennyire kiszolgáltatottnak érezzük magunkat.Hogy egyszerre bujkál, mégis kiszolgáltatva érzi magát, mert meleg.Az embereket elválasztó óceánról beszélt.És hogy az az értelme mindennek , hogy megtaláljuk a partot ahova érdemes kiúszni."
Egy régi vicc jut eszembe róla:
És Jézus mondá a tanítványoknak:
"Mondjátok, ki vagyok én néktek?"
És ők felelék:
"Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja; a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk."
És Jézus szóla:
"Miiii???"
Kb. ennyit értettem belőle. Na jó, egy picivel talán többet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!