Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az idézetről?
Igaz.
De tehetünk ellene hogy ne így legyen.
azt,hogy sunyi lehet az aki írta.
engem rendkívül zavar,hogy ha valaki már kinyilatkoztat,akkor azt többesszámba teszi nem pedig első szám első személybe.
amúgy rám eleve nem jellemző az elfojtó pipogya viselkedés,ezért azonosulni sem tudok vele.
főleg az ilyen-ez a baj a mai világgal-kezdetű témákkal.
az öregasszonyok kezdik ezzel a mondandójukat.
Az én szemszögemből baromság. Soha nem titkoltam az érzéseimet / gondolataimat. Ezt pedig sokan nehezen tudják tolerálni, mert nem szeretik az emberek, ha valaki megmondja nekik az őszintét..viszont én ezt leszarom.
Az idézet kiíróját pedig idiótának tartanám, aki inkább élné az életét és törődne a saját dolgával ahelyett, hogy ilyen baromságokat posztolgat, amivel megmondja a "nagy igazságot".
Pont úgy hangzik kérdező, mintha te találtad volna ki. Keress valami filléres bölcsességet, hogy a tiéd helyett a szerző pofája égjen :D. (ne szívd mellre, csak ha idézünk írjuk, kitől van)
31/f
Sajnos az emberek általában az érzéseiket nem vállalják fel :(
a kapcsolatok is zátonyra futnak elég hamar mert nincsen kommunikáció ,nincs elfogadás és nincsen szeretet! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!