Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg baratot szeretnek magamnak, mit tegyek?
Szia, nem írtad, hogy milyen korú vagy,milyen korút képzelsz el magad mellé.És ne írtad, hogy barát-barátot ,vagy pár-barátot szeretnél.
De biztos sikerul, mert sokan vagyunk egyedul, akiknek jó lenne egy igazi, szó szerinti barát és komolyan is gondoljuk.
Vagyis ez egy hirdetés?
Vagy inkább tanácsot kérsz rá, hogy mit tegyél?
Utóbbi esetében javaslom, hogy regisztrálj párkereső oldalakra, járj el bulizni, vagy ismerőseiden keresztül próbálj meg meleg ismeretségre szert tenni.
Részletesebben nem tudok mondani, mert szűkszavú vagy az adatokat tekintve.
(Egy hasonlómódon fiatal meleg)
3/3 as
Nincs ilyen ismeretségi köröm, bulizni szoktam eljárni amikor időm van és a barátaim is ráérnek..😁 a társkereső oldalak elég gázak ..😒
Az ismeretséget úgy értem, hogy ha van aki tudja rólad, az ismerhet olyat, aki ismer valakit, aki ismer egy meleget. Ez biztos. (Csak nem tudom mennyire hatásos módszer barátokon keresztül randit szervezni. Én azért nem teszem, mert olyanok a barátaim, hogy biztosan "véletlenül" ők is ott lennének, éppen akkor...)
A bulizást úgy gondoltam, hogy mondjuk Alteregoban, bár nem hallok egészen jókat a helyről...
Utóbbival pedig teljesen egyetértek. Az oldalak gázak. Pontosabban az emberek azok, akik képtelenek megírni a véleményüket egy fél-anonim felületen...
(Ezen az oldalon is próbálkozhatsz, ám nagyon ne fűzz hozzá reményeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!