Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok es szeretnek pszichologus lenni, ez lehetseges?
Figyelt kérdés
Kicsit zavarba vagyok hogy ezt a kerdest hogy kategorizaljam. Meleg vagyok, reg tudom es teljesen elfogadtam magam, az almom h pszichologus leszek. Ha valaki nyiltan meleg (en nemvagyok de erdekel) mennyi eselye van arra h pszichologus legyen? illetve vannak pszichologusok akik melegekre "szakosodtak" szoval hogy segitsenek nekik megerteni es feldolgozni es hasonlok? es az ilyen pszichologus lehet meleg?2016. júl. 25. 13:54
1/17 anonim válasza:
Attól még lehetsz pszichológus ha meleg vagy.. Annyi hogy ne kezdj ki beteggel se munkatárssal.. 22 N
2/17 anonim válasza:
én bi vagyok és pszichológus..van kérdés?
3/17 A kérdező kommentje:
termeszetesen nem kezdenék ki betegekkel semunkatarsakkal. egyreszt amugysem tartom jo otletnek se etikusnak es gondolom vannak erre eloirasok is. szoval van aki az ilyen temakra van specializálodva?
2016. júl. 25. 14:04
4/17 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Senki nem fogja firtatni. Elméletileg egyetemen meg a pszichósok tök elfogadóak, mármint a csoporttársak.
Erre szakosodni... hivatalosan nyilván nem, de alakíthatsz ki olyan ügyfélkört. már ha nem kórházban dolgozol majd, hanem magánrendelésen. Egyébként külföldön jellemzőbb hogy valaki kifejezetten melegekkel foglalkozik, itthon még nincs hagyománya. (Meg felesleges is.)
5/17 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt!:)
2016. júl. 25. 14:21
7/17 anonim válasza:
Lehet meleg egy pszichológus és foglalkozhat más melegekkel is, de az orvosi szabályok őt is kötik, ergo semmilyen pácienssel nem érintkezhet a rendelőn kívül.
Amúgy, persze, miért ne lehetne egy pszichológus meleg?
8/17 A kérdező kommentje:
termeszetesen nem terveztem erintkezi egy paciensel sem a rendelon kivul:) igazabol semmi konkret otletem nemvolt miert ne lehetne, es gondoltam hamar kerdest irok ki eztis belerakom:)
2016. júl. 25. 16:12
9/17 anonim válasza:
Egyébként belegondolva kifejezetten hasznos is lehet. Ugye egyetem után jön még pár év tréning, közben pedig sok-sok önismereti foglalkozást kell majd teljesítened. Azalatt majd fel tudod mérni hogy milyen nehézségekkel szembesül igazából manapság egy meleg, és végülis emiatt logikus hogy hatékonyabban tudd őket kezelni mint heteró kollégáid.
10/17 A kérdező kommentje:
Oh erre nemis godoltam:o koszonom, ez jo otlet, erdekes:)
2016. júl. 25. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!