Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vonzoak szamotokra a depresszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzoak szamotokra a depresszios fiuk?

Figyelt kérdés

Szerettek masokrol gondoskodni, lelkitamasz lenni?

Vagy inkabb az eletvidam fiukat szeretitek?

2019. jún. 23. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy depis, introvertált fiúhoz inkább egy életvidám, magas érzelmi intelligenciával rendelkező fiú illik, aki érdemben tud hatni a zárkózottságra, szomorkodásra, ki tudja emelni a érzelmi völgyből a fiút. Egy hasonló depis fiú szerintem csak teher lenne idő után, nem vinnék egymást előre, csak megrekednek a depiben és magányban. Legalábbis én így érzem :) És szerintem az introvertált, depis fiú is sokat tud adni lelkileg, emberileg az életvidám, extro fiúnak, kiegészítenék egymást. :)
2019. jún. 26. 17:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A #8-as válaszoló esete miatt vannak a mentálisan beteg emberek stigmatizálva, most nem feltétlenül a melegekre gondolok csak.

Bár én nem depressziós vagyok, nekem kicsit komolyabb problémáim vannak (bár mindenkinek a saját keresztje a legsúlyosabb, és nincs ezzel semmi baj), de kevés ilyen meleggel találkozom, mint itt a válaszolók.

A társkeresőn rendre olyan profilokat látok, ahol ki is emelik, hogy a lelki sérültek (a lelki nyomorultak kifejezés még cukibb) kerüljék el nagy ívben. Ha meg nincs is feltüntetve, mihelyt elmondom az illetőnek, hogy mentálisan beteg vagyok, már nem ugyanúgy néz rám, és igyekszik minél hamarabb kihátrálni a kapcsolatból. Pedig csak egy olyan férfit szeretnék, aki azért szeret, aki vagyok, nem azért, akit megjátszok előtte. Aki elfogad, így betegen is. Annyi szeretet lakozik a szívemben, de sajnos esélyem sincs ezt bárkinek is odaadni, engem pedig lassan megfojt a beteljesületlenség.

22/F - Borderline személyiségzavar, PTSD

2020. jan. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!