Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós lettem. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Úgy alakult a helyzet, szerelmes vagyok egy fiúval. Ez ilyen plátói, ő hetero. Nagyon jó barátok voltunk, de egy hete minden megváltozott. Nem jön hozzám, nem foglalkozik velem, épphogy csak telefonon beszélünk pár szót. És nem mondja meg az okát. Nekem így ez a helyuet nagyon rossz. Nagyon szeretem, és nagyon hiányzik. Nem tudom elfogadni, hogy nem foglalkozik velem. Folyamatosan kombinálok magamban. Mostmár azon a szinten vagyok, hogy esténként sírok érte, utálom a saját életemet, hogy én ilyen lettem. Mit tegyek most? Ti mit tennétek? Nagyon az öngyilkosság felé hajlok. Igen gyenge vagyok lelkileg, nem tehetek róla. Nem akarok így nélküle élni.
2019. márc. 8. 19:36
1/7 anonim válasza:
Inkább örülj neki. Mivel hetero SOHA nem lettetek volna együtt, így legalább hamarabb kiderült. Eddig egy illúzióban éltél, most koppantál. Szedd össze magad, ne szégyelld pszichológus segítségét kérni. KItartás, kezdj el inkább meleg srácokkal ismerkedni.
2019. márc. 8. 20:07
2/7 anonim válasza:
Tudom értelmetlen ezt mondani, de őt el kell felejtened. Mármint a szerelmedet nem fogja viszonozni. A barátságotok megromlását pedig nem tudom mire vélni. Ő tisztában van vele, hogy homoszexuális vagy? Nem lehet, hogy rájött, s zavarja. Vagy észrevette, hogy beleszerettél, s nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet?
Az életed ne add fell miatta !!!!
Próbálj meg vele találkozni, beszélni. Legalább annyival tiszteljen meg, elmondja mi történt a barátságotokkal!
(Ha akarsz lelkizni róla vagy bármi, szívesen "segítek"!)
2019. márc. 8. 20:09
3/7 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja rólam, hogy meleg vagyok. Próbáltam már sokszor kérdezni tőle, mi változott, miért lett ilyen velem. Nem mond semmi konkrétat. Tudom, hogy sosem lesz az enyém, de nem tehetek róla, nagyon szeretem, sosem éreztem még így senki iránt, és nagyon hiányzik. Nem akarok nélküle...
2019. márc. 8. 20:11
4/7 anonim válasza:
Én is így töltöttem 7 évet az életemből, plátói szerelmek jöttek egymás után. Beleszerettem egybe, majd beleszerettem abba, aki kigyógyított az előzőből, de ő sem viszonozta az érzéseimet. És így tovább, míg nem volt valaki aki viszonozta, több évig együtt voltunk, aztán hirtelen p!na kellett neki mert biszex volt, ezért elhagyott, és szoktak rajtam csodálkozni, miért engedtem el örökre a fiúzást, nem vagyok még 30 sem pedig :) azért mondom, ha lelkileg ilyen gyenge vagy, ez így fog menni. Csak azt az elcsépelt dolgot tudom ajánlani, hogy a barátaiddal tölts sok időt, ők feledtetni fogják a rosszat ;) mármint az IGAZ barátaid
2019. márc. 8. 21:16
5/7 A kérdező kommentje:
Igen kimozdulnék biztos jobb lenne. Csak nincs hozzá kedvem sajnos. Neked sem lehet könnyű. Abba hagytad a fiuzást? Most nem is keresel senkit? Azt hogy bírod?
2019. márc. 8. 21:27
6/7 anonim válasza:
Azt írtad, hogy nem tudja rólad, de ha semmi egyéb dolgot nem csináltál, ami miatt ilyen hirtelen megváltozott volna a hozzád állása, akkor valószínűleg megtudta valahonnan ezt mégis... Sajnálom, tényleg rossz érzés, és még sokáig az lesz, de úgyse lehetett volna köztetek semmi. Azt csak halkan jegyezném meg, ha nagyon jó barátok lettetek volna, akkor nem csinálna ilyet, szóval esélyes, hogy te gondoltad őt annak, de ő téged nem éppen ennyire. Fel a fejjel, ettől még nem áll meg az élet, majd lesz jobb is, az öngyilkosságot meg felejtsd el, egy ilyen miatt eldobni az életedet hatalmas butaság lenne.
2019. márc. 9. 02:20
7/7 anonim válasza:
#4-es vagyok
Tudatos döntés ez, hogy nem fiúzok már, elég volt,eleget szenvedtem meg csalódtam. De ha egyszer valakit még meg tudnék kedvelni, akkor biztos, hogy az a fiú tud valamit :'D nem nézek már senkit és semmit rózsaszín szemüvegen keresztül, és ha neked is sikerülni fog elfelejteni ezt a srácot, te is tisztábban fogsz látni utána. A szívemnek 100%-ban én sem tudok parancsolni, de könnyebb már, mint évekkel ezelőtt. Akkoriban képes voltam 3 mondat után beleszeretni valakibe évekig, ha olyan hatással volt rám. Ezek nyilván csodálatos érzések lehetnek, és jó dolgokat kaphatunk, ha viszonozzák, de ha az ilyesfajta érzéseket nem tanuljuk meg kezelni, kordában tartani, a sok jó mellett, sok lesz a szenvedés is. Bocsi ha kicsit hosszú voltam és bonyolult, hajnal van :'D te is el fogsz jutni erre a szintre, pár év múlva majd jusson eszedbe amit írtam ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!