Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! (? ) mi az idealis pasi szamotokra?
Vékony, szőrtelen, lányos arc előny! fehérbőrű, max. 20 éves, és a passzív szerep érdekli.
26F Szabolcs megye aktív
Szeretem a szőke srácokat, ha zöld szeme is van mellé, akkor végem :3 Legyen jóképű (markán állkapocsvonal, és áll), olyan "kiskutyaarc", vagy "majomarc", ezek tökre tetszenek :D
A testalkat a vékonytól az izmosig nagyjából mindegy, de ha választani kéne, akkor azt mondanám, h ne legyen túl izmos, inkább arányos, sportos/edzett.
Belsőre: lehessen vele könnyen dumálni bármiről és nem ártana, ha tudná, h mi az a dank memes, mlg, stb. Tényleg legyen okos, művelt, legalábbis érdeklődő személyiségű, kíváncsi.
A powerbottomokat nem vetem meg, egy álom lenne igazából, ha a párom az lenne <3
22 mfa
Általánosságban:
15-22 év közöttiek.
Belsőre:
- Szeretem a félénk fiúkat.
- Lehessen vele jól viccelődni, ellenni a szabadidőben.
- Komoly témákról is tudjak beszélgetni vele.
- Legyen kedves.
- Szeresse a BDSM-et (aki ugyanannyira szereti az alárendelt szerepet, mint a dominánsat).
- Fontos, hogy őszinte legyen velem.
- Legyen megfelelő intellektusa.
Külsőre:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú legyen.
- Kisfiús, aranyos, helyes legyen.
Szexuális szerep:
- Uni (bár ez nem lényeges annyira).
Sokaknak fontos szempont a péniszméret, illetve az, hogy szőrös-e az illető (vagy, hogy milyen színű a haja, szeme, stb.), nekem mind1.
Ugyebár a felsorolásból is kitűnik, hogy nekem elsősorban a belső értékek a fontosak, nem a külsők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!