Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megdugom a meleg haveromat úgy hogy én nem vagyok meleg akkor utànna màr annak szàmitok én is?
Figyelt kérdés
Nem tudok egyszerüen csajozni a kutyànak se kellek. Meleg haverom mondta hogy ha akarom dugjam meg öt és képzeljem azt hogy lànyt dugok. Azt mondta kozmetikuskoz is elmegy és még a lukàt is leszörteleniti. Azt mondta olyan lesz mint egy csaj sgge. Azt mondta nézhetek közben akàr csajokat is. Söt hajlandó csajnak öltözni. Azt mondta nyugodtan megdughatom es nem ker cserebe semmit. Nem kell vele csokolozni meg ilyesmi. Ha én nem vonzodok a ferdiakhoz megis megdugnam akkor meleg leszek en is?? Annyira kanos vsgyok mint allat. Azon gondolkodom inkabb menjek prostihoz?? Meg pl bortonokben is megdugjak egymast a kanos ferfiak megse melegek.2019. jún. 21. 15:59
11/21 anonim válasza:
Elpusztultak a maradék agysejtjeim is miközben elolvastam ezt.
12/21 anonim válasza:
Ha nem is homo, de biszex mindenképp .
De azt megnézném élőben ahogy meg dugod a barátodat.
13/21 anonim válasza:
Nem leszel meleg, ha úgy érzed meg akarod tenni akkor már az vagy (vagy minimum biszex).
Nem is értem. Ha egy fiú szőrteleníti magát és női ruhába öltözik egyből nő lesz? A nő szerinted egy csupasz segglyuk és némi ruha kombinációja?
Gondolom szerinted sem. Akkor meg önszántadból szexelsz egy fiúval, ami nem hetero cselekedet :D
14/21 anonim válasza:
Nem leszel meleg, de bi, en egyszer kölcsönösen leszoptam osztálytársam és kinyaltam, megujjaztam de azóta nem voltam fiúval és nőket szeretem, volt azóta barátnőm is, most is alakul.
De ha megdugod és tetszik akkor sem feltétlen, vsgy esetleg biszex de az sem baj. Nyugodtan pakold meg a haverod.
15/21 anonim válasza:
Bortonbe inkabb megeroszakoljak az embert de te tudod
16/21 A kérdező kommentje:
Irtam neki en ezt nem tudom megtenni, irtam neki mindenkepp megyek prostihoz es megkertem kiserjen el. Varjon kint ha nem jovok ki idoben hivja a rendorseget. Azt mondta megerti es segit mindenkepp, majd jon velem. Rendes nagyon. Nincs mas valasztasom. Mar szinte aggszuz vagyok.
2019. jún. 21. 20:00
17/21 anonim válasza:
Addig én megdugom a csupasz seggu haverodat, te meg recskázhatsz rá.
18/21 A kérdező kommentje:
De ez engem nem izgat. De felolem megdughatod ha ö is aksrja. Én még soha nem gerjedtem ferfira. Utcan meg mindenhol is csak a lanyokat neztem mindig is. Most hogy haverom ezt felhozta es sokat gondolkodtam rajta ez nekem biztos nem menne.
2019. jún. 21. 20:17
19/21 anonim válasza:
Csak gondoltad kimentek magad itt anonim hogy nem vagy búza? Gratulálok .
20/21 anonim válasza:
En 43 evesen szuz vagyok de leszarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!