Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjek meleg szaunába menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek meleg szaunába menni?

Figyelt kérdés
Nagyon kipróbálnám, de félek, hogy ismerőssel találkozom. Még nem coming outoltam.
2019. jún. 21. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
ne parázz próbáld ki
2019. jún. 21. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

És akkor mi van?

Lehet, sőt előfordulhat, de nem hiszem hogy világgá fogja kürtölni, hogy egy ilyen helyen találkozott veled, mert ő is lebukik.

Másrészt ha vidékről mész fel pestre, a kutya sem fogja megmondani, hogy te hol voltál és mit csináltál.

2019. jún. 21. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ismerősöd egy meleg szaunában van akkor ez miért lenne bármelyikőtöknek kellemetlen..? :D Heteró ismerősöddel nem fogsz meleg szaunában találkozni
2019. jún. 21. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

#2: Vidéki vagyok. Májusban voltam első MondoConomon, gondoltam úgy sem találkozok ott ismerőssel. Suttyomban az egyik fotós készített rólam fotó, ami kikerült a Mondo Instagram és Facebook oldalára. Jóval később edzésen kérdezték tőlem, hogy voltam-e kint MondoConon... Ezt úgy, hogy semmit sem meséltem még nekik a MondoConnal és az animék/mangák/stb. világával kapcsolatban, vagyis nem tudhattak/sejthettek erről semmit sem. Magyarán szólva az egyik edzőtársam valószínűleg látta a fotót rólam, akiről utólag tudtam meg, hogy szintén kint volt MondoConon.

Bár nagy eséllyel a meleg szaunában nem készítenek fotót az emberről észrevétlenül (meg amúgy se) fotót, de nem árt óvatosnak lenni. xD

2019. jún. 21. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha szexet keresel ismerkedj. A szauna kinalata sz@r es sok koztuk beteg mert annyira naponta kell nekik friss farok...
2019. jún. 21. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van Richter és ismerősöd v rokonod kérj tőle hogy igénydljen belépót, rokonokra lehet ingyen. És megmondod h úszni jöttél van nálad úszó sapka is, és bemesz a ferfi oldozobe és ott a zuhanyzó mellet van szauna, sokszor vannak benn 30 40 50 évesek meg én 16evsen, fura is 40evesekkel lenni, de amúgy tök jó. Gyere el teis, 3kor szoktam ott lenni szaunázni előtte úszom. Egész jovoheten ott leszek. Meg utána héten is végig.
2019. jún. 21. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, élménybeszámolókat. Csak sajnos nem tudtatok meggyőzni.
2019. jún. 22. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Én sem vagyok nyíltan meleg, minden dolog rizikós.

Elég ha csak planetromeón küldesz privátban magadról valakinek egy arcképet, lehet hogy ő kamus és majd felhasználja máskor ismerkedésre és tvábbküldözgeti, mintha ő lenne a képen, és lehet hogy pont egy meleg ismerősödnek küldi el.

Mindenben van rizikó, hogy lebuksz.

Anno mikor nem fogadtam el magam én is nagyon paráztam mindentől. Aztán amikor regiztem pár meleg ismerkedős oldalra, a környzetemben olyan családos apukák találtak meg, ismerkedni akartak, akiken még én is meglepődtem, hogy biszexek :D

2019. jún. 22. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
a magnumba én már jó pár nős apukával találklztam
2019. aug. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!