Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magnum szaunaba, vagy a szauna 69-be felal a farkam az zavaro lehet valakinek? Milyen egy naked party?
Figyelt kérdés
A parommal tervezzuk, h elmegyunk valamelyik helyre. Kivancsiak vagyunk milyen. Nem magaert a szexert mennenk, hanem, hogy jol erezzuk magunkat, es ,hogy melegek kozott legyunk.2019. jan. 22. 06:17
2/9 anonim válasza:
az biztos, hogy ajánlatot kapsz ha látják, hogy feláll
3/9 anonim válasza:
Járt már lent vki? Mi a korosztály?
5/9 anonim válasza:
69-et ajánlom ott több a fiatal😊
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!
Meg annyi ,h pentek este erdemes menni?
2019. jan. 22. 16:50
7/9 anonim válasza:
Hát én a jacuzziban ültem egyszer és mellettem levő külföldi idősebb úr észrevette hogy merevedik és pofátlanul megfogta. Naked partyn még nem voltam, és a pénteket sem tudom, leginkább délelőtt jártam/járok és akkor is szoktak lenni jó páran
8/9 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes! Ott total puceran kell jarni, vagy lehet rajtam valami?
2019. jan. 24. 22:34
9/9 anonim válasza:
Állítólag a naked partyn a kapott kis méretű törülközőt mindenki a nemi szerve elé tartja - de ezt elképzelni nem tudom, mert nagyon kényelmetlen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!