Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen megéri elmenni meleg szaunába?
18éves aktív fiú vagyok, már egy ideje gondolkozom, hogy elmegyek.
Melyikbe lenne érdemesebb? Magma/Sauna69? Péntek/szombat este sok fiatal (18-25) meleg van? Sok a twink típusú meleg? Lehet ott négereket találni? Mennyire rámemős az idős korosztály? Egyedül vagy többen éri meg elmenni?
A kifejtős válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
Én Magnumba szoktam lemenni, 69ben még nem voltam
Ha fiatal napra mennél, akkor kedden menj a Magnumba. A felhozatal mindig változó, de kedden szoktak lenni bőven. Pénteken is érdemes, este10től dark&naked van, akkor is sok fiatal szokott azért lenni, szombaton van hogy kb nincs senki, de volt már hogy akkor voltak a legtutibb pasik
Külföldoek körében is népszerű a hely, úgyhogy esélyes hogy találsz csokifiút is 😃
Ha nem egyedül mész, számíts rá, hogy nem nagyon próbálkoznak majd nálad, mert úgy nehezebb eldönteni hogy most mi is a szitu. Úgyhogy én inkább azt mondanám, hogy egyedül. Nem zavaróan rámenősek, ne tarts tőle. Ha nem akarsz tőle semmit, told el magadtól az illető kezét, és veszi majd a célzást. Ha mégse, akkor egy kicsit erőteljesebben told el magadtól. Nem szokott ebből probléma lenni 😉😊
" egy tucat 50 feletti pocakos pasi próbál majd becserkészni"
Badarság, ha nem tartasz velük szemkontaktust egyszerűen elmennek melletted. Maximum rád mosolyognak és annyi, az tény hogy ha jeleket adsz feléjük akkor kezdeményeznek de csak úgy nem zaklat senki.
Ha fiatalabbakat keresel akkor inkább a 69, csak bármit is csinálsz figyelj a védekezésre.
Ha már kiírtad a kérdést, akkor nagyon vonz a gondolat!
Menj el, és tapasztald meg!
Mindenki csak a saját élményei szerint ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!