Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen megéri elmenni meleg szaunába?
18éves aktív fiú vagyok, már egy ideje gondolkozom, hogy elmegyek.
Melyikbe lenne érdemesebb? Magma/Sauna69? Péntek/szombat este sok fiatal (18-25) meleg van? Sok a twink típusú meleg? Lehet ott négereket találni? Mennyire rámemős az idős korosztály? Egyedül vagy többen éri meg elmenni?
A kifejtős válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
Mikor utoljára voltam pl. a Magnumba, volt egy fiatal srác. Ült a jakuzziban, magaelé bámúlva. Ha közeledtek hozzá, akkor elhúzódott, eltolta a kezeket.
Aztán a társalgóba ücsörgött sokáig!
Nem volt zaklatás, nem volt semmi erőszakos nyomulás!
"NEM, mert túl mély víz neked 18 évesen."
Oszt te csak tudod mi jó neki.(!)
Ha szeretnél jófej emberekkel ismerkedni, szexelni, akkor jah, simán megéri.
Jó tanácsok: előítéletet kint hagyni, sok féle meleg van, sokféle ízléssel, alakkal, stb. ha valaki nem tetszik, akk mondd meg neki szépen, illedelmesen. Mivel fiatal vagy és a melegek legértékeseb valutái közt az egyik a fiatalság, ezért biztos népszerű leszel, de nem kell bunkónak lenni. Ezt sokszor láttam a fiatalokon, hogy vagy megijednek és hamar lelépnek, vagy irdatlan tirpákok... Lehet normálisnak lenni, senki nem kíváncsi a lecseszésre, ha pedig valaki nem kop le, akk szólj a pultosnak, kipenderítik, mint macskát üríteni ;)
Én amíg jártam főleg a 69-be mentem. Odajártak az ismerőseim is, jófejek voltak nagyon a pultosok, és ha jól nézel ki, akkor van esélyed a privát partikra meghívást kapni, ahol a felhozatal... Szóval, íz nagyon merevítő ;)
A hétvégék a legfrekventáltabbak, és ha hétvégén mész és kapsz szépfiú kártyát, akkor azzal hétközben ingyé bemehetsz.
Nemtom, hogy hasonlók vannak-e a magnumban, ott csak kétszer voltam, és mindkétszer lesújtó volt az élmény: Előszőr fiatal napon voltam ott és egy kövér, alacsony, köpcös, szőrcsomó követett, aki csak makogni tudott magyarul: pénz pénz szex.... van forint, van euró.... hát az életkedvem elment. Másodjára azért voltam, mert meghívtak ingyen, akkor csak szimplán nem volt már kényelmes a hely..
Szal sztem 69, mégha kisebb is, mint a magnum ;)
24 mfa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!