Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 évesen megéri elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen megéri elmenni meleg szaunába?

Figyelt kérdés

18éves aktív fiú vagyok, már egy ideje gondolkozom, hogy elmegyek.

Melyikbe lenne érdemesebb? Magma/Sauna69? Péntek/szombat este sok fiatal (18-25) meleg van? Sok a twink típusú meleg? Lehet ott négereket találni? Mennyire rámemős az idős korosztály? Egyedül vagy többen éri meg elmenni?

A kifejtős válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!

2018. dec. 4. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Mikor utoljára voltam pl. a Magnumba, volt egy fiatal srác. Ült a jakuzziban, magaelé bámúlva. Ha közeledtek hozzá, akkor elhúzódott, eltolta a kezeket.

Aztán a társalgóba ücsörgött sokáig!

Nem volt zaklatás, nem volt semmi erőszakos nyomulás!

2018. dec. 6. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

"NEM, mert túl mély víz neked 18 évesen."

Oszt te csak tudod mi jó neki.(!)

2018. dec. 6. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha szeretnél jófej emberekkel ismerkedni, szexelni, akkor jah, simán megéri.

Jó tanácsok: előítéletet kint hagyni, sok féle meleg van, sokféle ízléssel, alakkal, stb. ha valaki nem tetszik, akk mondd meg neki szépen, illedelmesen. Mivel fiatal vagy és a melegek legértékeseb valutái közt az egyik a fiatalság, ezért biztos népszerű leszel, de nem kell bunkónak lenni. Ezt sokszor láttam a fiatalokon, hogy vagy megijednek és hamar lelépnek, vagy irdatlan tirpákok... Lehet normálisnak lenni, senki nem kíváncsi a lecseszésre, ha pedig valaki nem kop le, akk szólj a pultosnak, kipenderítik, mint macskát üríteni ;)

Én amíg jártam főleg a 69-be mentem. Odajártak az ismerőseim is, jófejek voltak nagyon a pultosok, és ha jól nézel ki, akkor van esélyed a privát partikra meghívást kapni, ahol a felhozatal... Szóval, íz nagyon merevítő ;)

A hétvégék a legfrekventáltabbak, és ha hétvégén mész és kapsz szépfiú kártyát, akkor azzal hétközben ingyé bemehetsz.

Nemtom, hogy hasonlók vannak-e a magnumban, ott csak kétszer voltam, és mindkétszer lesújtó volt az élmény: Előszőr fiatal napon voltam ott és egy kövér, alacsony, köpcös, szőrcsomó követett, aki csak makogni tudott magyarul: pénz pénz szex.... van forint, van euró.... hát az életkedvem elment. Másodjára azért voltam, mert meghívtak ingyen, akkor csak szimplán nem volt már kényelmes a hely..

Szal sztem 69, mégha kisebb is, mint a magnum ;)

24 mfa

2018. dec. 6. 18:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat!! Ha netán találkoznátok a szauna 69-ben egy vekony voros fogszabalyzos fiuval az en leszek:,D
2018. dec. 6. 19:37
 15/15 ftf1983 ***** válasza:
Jó szórakozást ;)
2018. dec. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!