Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most en perverz vagyok?!
Pentek este osszejottem egy marha jo sraccal (aki sokkal-sokkal jobb pasi mint en). Azt mondta leszophatom, mas nem lesz. Hamar atvette az iranyitast es elkezdett melytorkozni, ami nem megy, oklendezni kezdtem, mire pofonvagott, majd mikor tiltakoztam, lekopott. Ekkor folytattam a szopast, de tovabbra sem birtam teljesen elnyelni a farkat, igy tobbszor felpofozott es lekopott.
Vegul beleelvezett a szamba. En is el akartam menni, kertem, hogy maradjon, de azt mondta, hogy undorodik tolem, eltette a farkat es magamra hagyott.
Viszont nekem azota is ez jar a fejemben es nagyon izgatonak tartom, ahogy hasznalt engem. Ez perverzio?
Bakker még egy ilyen "élveztem, hogy aláznak" kérdés és elsírom magam. Már minden napra van BDSM propagandakérdés? Lassan kezdem azt hinni, hogy a "Szexbaleset" ezután már nem az óvszer szakadást jelenti hanem a 8 napon túl gyógyuló sérüléseket.
Ne mondjátok már nekem, hogy hirtelen mindenki mazochista lett. Normális keretek közt már senki sem tudja kiélni a szexualitását? Ijesztőek vagytok...
Hol volt ez a buli megkérdezhetem?
Nyilvános szórakozóhelyen vagy magánházban?
Nekem nem sok szexualis elmenyem volt, ilyesmi pedig meg soha. En sem ertem, hogy miert tetszett
Perverznek igen, perverz.
De mégis, mi tetszett benne?
nem tudom megmagyarazni. talan az, hogy teljesen arra fokuszaltam, hogy neki jo legyen. nem tudom, de barmikor leterdelnek ele, tudvan azt, hogy ugyanigy fog velem banni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!