Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor most en perverz vagyok?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most en perverz vagyok?!

Figyelt kérdés

Pentek este osszejottem egy marha jo sraccal (aki sokkal-sokkal jobb pasi mint en). Azt mondta leszophatom, mas nem lesz. Hamar atvette az iranyitast es elkezdett melytorkozni, ami nem megy, oklendezni kezdtem, mire pofonvagott, majd mikor tiltakoztam, lekopott. Ekkor folytattam a szopast, de tovabbra sem birtam teljesen elnyelni a farkat, igy tobbszor felpofozott es lekopott.

Vegul beleelvezett a szamba. En is el akartam menni, kertem, hogy maradjon, de azt mondta, hogy undorodik tolem, eltette a farkat es magamra hagyott.

Viszont nekem azota is ez jar a fejemben es nagyon izgatonak tartom, ahogy hasznalt engem. Ez perverzio?

2019. jún. 16. 12:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Lehet sub vagy .

Perverz is kicsit.

De buta meg nagyon !

Szoptam en is mar így , igaz pofon nélkül azert ölök, ha valaki arcon vág a kezével.

De utana szex is követkrzett. Vagyis kölcsönös volt a vonzalom.! Egy szinten jobb kategórias pasival.

Ne hayd mar magad így megalazni !

2019. jún. 16. 12:06
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Én jól tökön vágtam volna, főleg a köpésért... Vagy még rá is haraptam volna a farkára... Azért mindennek van egy határa (nálam legalábbis). De amúgy azzal semmi bajom nem lenne, ha KICSIT akaratosabb.;)
2019. jún. 16. 12:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa igen.

És én magamtól mentem bele ! Kiakartam próbalni milyen megszopatva lenni. Teged meg kb megerőszakolt ! Tuti megszopatnam, raijesztenek !

2019. jún. 16. 12:13
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Elolvastam ezt, erre áll a farkam. Ilyen pasi kellene nekem is egyszer.
2019. jún. 16. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Sub vagy. Sokan izgulnak erre. Volt már pár srác akit használtam mert erre izgul. Írj privit és megkapod újra az élményt. ;)
2019. jún. 16. 12:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

1#3# vagyok

És heteró nő 😅 későn vettem észre a kategóriát, bocsiiiiiiii ❤

2019. jún. 16. 12:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hol ismerted meg? Durva! Ez a pasi nem normális!!!
2019. jún. 16. 12:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit az vagy és szertem ezt a cserbenhagyásos élményt.

Szeretem ha közben folpofoznak, le köpnek és ugy ütik a számat hogy benne van a f...sz, haj húzás , megalaznak stb...sorolhatnám.

2019. jún. 16. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
"Jópasi", persze, hadd ne képzeljem el... Aki agyilag ilyen szinten egy primitív állat, emberiség alja, az már a külső megjelenésére is kiül. Elvégre a magasságon és a szemszínen kívül a többit az ember maga alakítja...
2019. jún. 16. 12:43
 10/18 A kérdező kommentje:

#9 Tenyleg jo pasi. nagyon orultem, hogy egyaltalan szoba allt velem, amikor nalamnal sokkal jobb pasikat is megkaphatott volna a buliban.

Tobben is hajtottak ra es o megis engem valasztott.

Nagyon szeretnek meg talalkozni vele.

van egy kis korkulonbseg (32, en 17)

2019. jún. 16. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!