Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétises fiúk, ez túl perverz lenne?
Figyelt kérdés
Régóta izgalomba hoz, hogy egy másik srác melleit, hasát nyaljam, izgassam. Egyszerűen csak ki szeretném próbálni.2019. máj. 1. 13:01
1/12 Tompadúr válasza:
Egyáltalán nem. Ezt sok barátnőm csinálta.
Kellemes. Nem is kell, hogy fétises pasid legyen ehhez.
4/12 anonim válasza:
Benne lennék nagyon szívesen, sőt többe is!
6/12 anonim válasza:
Nekem is legnagyobb álmom ilyesmit átélni :) 25/f
7/12 anonim válasza:
Ha látnád az enyémet... Ez ahhoz képest semmi. 😅
8/12 anonim válasza:
Dehogyis. A "perverz" szerintem nem itt kezdődik
9/12 anonim válasza:
Engem az izgat, hogy egy másik srác kinyalja a köldökömet :)
10/12 Thillmin válasza:
Micsoda??? Nyelvvel illetni ilyen intim területeket mint a has vagy a mell?! Hát, ez azért már durva! Szerintem vissza kéne fognod magad, túl perverz vagy! Ja, és kérlek szégyelld is magad! Ez fontos! Kérdezz utána, beszélgess róla, hogyan csináljuk mi, normális melegek, és imitálj! Pocak helyett nyalj inkább ánuszt! Az sokkal konszolidáltabb. Cseréld le a vágyaidat, ha be akarsz illeszkedni! Mondjuk az undorító hasfétised helyett izgulhatnál a fekáliára vagy lovakra...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!