Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerelmes belém a bátyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a bátyám?

Figyelt kérdés

Először is, ez csak egy feltételezés és nem sok esélyt látok rá, mivel elég beteg lenne..

Tehát kezdjük az elején. Általában köztem és a bátyám között az a tipikus testvéri viszony van, szóval legtöbbször öljük egymást. Viszont mióta elmondtam neki, hogy a fiúkohoz vonzódom, teljesen megváltozott. Először azt hittem, hogy nagyon ki lesz akadva, de még egy rossz szava sem volt. És tegyünk említést amellett is, hogy a viselkedése is jelentősen megváltozott.

Tegnap is csak szimplán belehúzott az ölébe és megpuszilt...ja és mellesleg elég közel a számhoz, lehetett úgy 3 cm. Meg elég gyakran megölel. De ez már szinte mindennapos. Ezelőtt soha nem csinált ilyet, még a húgunkal sem. Konkrétan undorodott attól, ha hozzám kell érnie...

Ez eddig még nem is olyan durva, de tegnap este éppen tök nyugisan ülök, mire egyszercsak ledönt az ágyra és előáll azzal az ötlettel, hogy mi lenne ha csókolóznánk, mert ki akarja próbálni milyen érzés fiúval, és én pont jó lennék mivel így, hogy testvérek vagyunk nem jelentene semmit...Enyhén fogalmazva egy kicsit kiakadtam, aztán azt mondta, hogy csak viccelt... (Már nem azért, de nem úgy látszott mintha csak viccelne)

Mostmár komolyan nem értek semmit..

Valami tanács? Miért csinálhatja?

2019. jún. 5. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem beléd szerelmes, mindössze annyi, hogy azzal, hogy megtudta hogy meleg vagy, feloldódott benne egy gát.

Valószínűleg ő sem teljesen tudatosan csinálja, de szeretne róla veled beszélgetni, megtudni minél többet a homoszexualitásról, hogy ezt más hogy éli meg. Előbb-utóbb be fogja neked vallani, hogy biszex vagy homoszexuális!

Fontos, hogy ne utasítsd el a közeledését! Nem szexuális töltetű ez az irányából, csak a feloldott gát miatt ezeket eddig magána zárta. Nyilván nem testvérek közt egészséges ez, de valószínűleg te vagy az egyetlen számára, aki felé ki meri mutatni a kíváncsiságát.

Én azt tanácsolnám, hogy hagyd, hogy ezt picit tovább csinálja. Hagyd, hogy kicsit faggasson a tapasztalataidról, hogy te ezt a felfedezést hogy a pasik vonzanak, hogyan élted meg. Hagyd, hogy érezhesse, hogy milyen érzés megsimítani egy pasit, hagyd hogy stírölhessen akár meztelenül, avasd be a magánéleti dolgaidba, ha valakivel valami alakuló félben van.

Hidd el, nagyon sokat segítesz ezzel neki, elfogadni önmagát. Nem mellesleg nagyon bizalmi szintre mélyíthetitek ezzel a kapcsolatotokat!

2019. jún. 7. 02:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Na mi történt azóta kedves kérdező?

Van szükség 3adik személyre? :P

2023. dec. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!