Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyám eljegyezte a barátnőj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám eljegyezte a barátnőjét, miközben egy fiúba szerelmes?!

Figyelt kérdés

A legjobb barátom meleg, az a kis cuki fiú. Bátyám mindig is utálta, aztán egy idő után észrevettem jeleket. Rákérdeztem a legjobb barátomnál és letagadta, de nekem nem tud hazudni.

Aztán nagy nehezen beismerte, sokkal később rajuk is nyitottam. Szóval bátyám nem tudja tagadni. Mar egy éve könyörgöm neki, hogy szakítson a barátnőjével es ismerje be saját maga elott is. Erre most eljegyezte a lányt.

Mi a fenét csináljak meg????!

2015. aug. 8. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
ő dolga
2015. aug. 8. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez azért gáz mert valszeg elég szar házasság lesz belőle ha nem derül ki, és jó eséllyel pár év múlva el is válnak. Sztem beszélj a másik sráccal.
2015. aug. 8. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig tart a viszony a bátyád és a fiú közt? Azt mondod, már egy éve könyörögsz... ha egy éve történt egy egyszeri alkalom, akkor talán már nincs is jelentősége a bátyád számára. Ha már régen vége az egésznek, akkor ne foglalkozz vele.
2015. aug. 8. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni, max elmondod a menyasszonyának, ami persze nem lenne túl szép lépés... Habár ez is nézőpont kérdése; ebben az esetben a csaj nem cseszne el akár éveket az életéből egy esélytelen házasságra...
2015. aug. 8. 16:58
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy biszex a testvéred. Vagy elnyomja magában a férfiakhoz való vonzalmat.
2015. aug. 8. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én tuti elmondnám a csajnak, hogy mi a helyzet. Persze nem fog neki örülni, de még mindig jobb, ha még a házasság előtt szakítanak, mintha évekig együtt vannak és utána derül ki a dolog valahogy!
2015. aug. 8. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Egy éve tudom csak de mar kb 2 es fel éve tart ez a dolog.

Legjobb barátomnak amikor elmondtam, nagyon kivolt. Merthogy a bátyám mielőtt megkérte volna a barátnője kezet, lefeküdt a legjobb barátommal és elmondta neki hogy bármi legyen is, szerezni fogja. Ezt s legjobb barátom mesélte miután elmondtam neki hogy mit tett a bátyám.

Undorító, annyira gyáva a bátyám

Szerintem valamit tennem kell meg úgy is hogy nem az én dolgon

2015. aug. 8. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz a testvéred addig nyúznod amíg ő nem teszi meg. Ha kell minden nap.
2015. aug. 8. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg vele beszélni. Ha nem használ, akkor valahogyan húzd az időt az esküvő előtt. A lányt ne avasd be egyből. Legyél tapintatod, de határozott.
2015. aug. 8. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a bátyád nem meleg,csak BI
2015. aug. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!