Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerelmes belém a bátyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a bátyám?

Figyelt kérdés

Először is, ez csak egy feltételezés és nem sok esélyt látok rá, mivel elég beteg lenne..

Tehát kezdjük az elején. Általában köztem és a bátyám között az a tipikus testvéri viszony van, szóval legtöbbször öljük egymást. Viszont mióta elmondtam neki, hogy a fiúkohoz vonzódom, teljesen megváltozott. Először azt hittem, hogy nagyon ki lesz akadva, de még egy rossz szava sem volt. És tegyünk említést amellett is, hogy a viselkedése is jelentősen megváltozott.

Tegnap is csak szimplán belehúzott az ölébe és megpuszilt...ja és mellesleg elég közel a számhoz, lehetett úgy 3 cm. Meg elég gyakran megölel. De ez már szinte mindennapos. Ezelőtt soha nem csinált ilyet, még a húgunkal sem. Konkrétan undorodott attól, ha hozzám kell érnie...

Ez eddig még nem is olyan durva, de tegnap este éppen tök nyugisan ülök, mire egyszercsak ledönt az ágyra és előáll azzal az ötlettel, hogy mi lenne ha csókolóznánk, mert ki akarja próbálni milyen érzés fiúval, és én pont jó lennék mivel így, hogy testvérek vagyunk nem jelentene semmit...Enyhén fogalmazva egy kicsit kiakadtam, aztán azt mondta, hogy csak viccelt... (Már nem azért, de nem úgy látszott mintha csak viccelne)

Mostmár komolyan nem értek semmit..

Valami tanács? Miért csinálhatja?

2019. jún. 5. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez kamu!
2019. jún. 5. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak az lenne
2019. jún. 5. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez most vagy kamu, vagy a testvéred nagyon csúnyán gúnyolódik veled.
2019. jún. 5. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez eleg ijeszto. De akar siman lehet, hogy rad gerjedt..
2019. jún. 5. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen megtörténhet. Pedig nagyon élénk a fantáziám.
2019. jún. 5. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Hany évesek vagytok?
2019. jún. 6. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez mind igaz, akkor szerintem minimum biszexuális. Az pedig, hogy eddig miért "undorodott" attól, ha hozzád kellett érnie, nos az csak megjátszás lehetett, és azért csinálhatta, hogy ne higgyék róla, hogy nem hetero. De most, hogy megtudta, hogy kikhez vonzódsz, így lényegében már nem takargatja magát, legalábbis előtted.
2019. jún. 6. 09:53
 8/12 Thillmin ***** válasza:
93%

Én nagyon valószínűtlennek látom, hogy a bátyád csak gúnyolódna. Aki viccel, az nem kockáztat ilyen sokat, márpedig a bátyád nagyon durván sebezhetővé teszi magát az elmesélt tetteivel. Nem véletlenül nem mert korábban kezdeményezni...

Ami a tanácsot illeti, nehéz úgy bármit is mondani, hogy nem mondtad el, te mit szeretnél! Bár azt azért sejtük, hogy szeretnéd tisztázni a helyzetet. Szóval...?

Egyébként meg beszélj vele! Beszélj vele úgy, hogy merjen veled őszinte lenne, érezze magát biztonságban melletted! A testvérek közötti nemi vonzalom nagyon durván elítélt és megbélyegzett téma; de te azért ne akadj ki! Gondolj arra, hogy a vágyai - még ha perverzek is - nem határozzák meg őt! Csak azért mert megkívánod a csokit, még nem fogsz egyből meghízni... Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy nins senki, akivel beszélhetne erről!

2019. jún. 6. 10:13
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem amúgy, hogy miért írják ennyien, hogy kamu

Unokatesóm legjobb barátnőjét megcsókolta a saját húga

Szóval nem olyan ritka ez mint hinnénk, csak nem kürtölik szét ország világnak

2019. jún. 6. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Azért írják ennyien hogy kamu mert kb naponta 2-3 ilyen és ehhez hasonló kérdés jelenik meg az oldalon. Olyan "történetekkel" amiket Hollywood is megirigyelhetne. Nyilván lehet, hogy ebben az esetben nem erről van szó. Nem lehet bizonyítani. De az, hogy valaki azzal szórakozik, hogy képtelen történeteket küld fel kérdésként ebbe a kategóriába az 100%. Elég sok embernek feltűnt már aki napi szinten feljár ide. És elég bosszantó a tudat, hogy valaki mások segítőkészségével él vissza és bizalmatlanságot gerjeszt a "közösségben".
2019. jún. 6. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!