Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik srácok miért gondolják hogy a 40 +osok mind kamaszokra hajtanak?
Figyelt kérdés
Azt látom a kommentekben hogy "ne gyerekekre hajtsatok",ne a kamaszokra csorgassátok a nyálatok.miközben ha valaki fiatalabbat keres az nem azt jelenti hogy 16-20 évesek jönnek be nekik.biztos van ilyen is .DE NEKEM NEM!!!!!Nem ezeket keresem.lehet nem kéne általánosítani.Azonkívűl ha valaki megnéz olyan kérdést hogy"ki milyen korú társat keres"alegtöbb ilyen hogy '27 vagyok 16 24 ig.Tehát fiatalabbat.Igen a korkülömbség kisebb de valahogy azt veszem észre hogy alapvetően a fiatalabbakat keresik.kortól függetlenűl.persze van kivétel2019. máj. 31. 12:58
11/12 anonim válasza:
Társkeresők eléggé meg adták az okot. Nekem is egy 29 éves srác patáriázott, hogy milyen sok elvárásom van és nem fogok kivételezni, pedig csak oda volt írva, hogy max 24 éves korúval akarok párkapcsolatot, diszkrét kaland nem érdekel. Na meg sokszor lehet hallani, hogy milyen durván tudnak egyesek közeledni a fiatalokhoz, pedig hogy tudja hogy az illetőnek van valakije. Sok értelmes 40-50 éves van, de egy rétege sok negativitást szül 18/f
12/12 anonim válasza:
nekem tetszenek a vékony nem túl szőrös 40 + ak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!