Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják a heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a heteró férfiak, hogy a homofób beszólásaikkal meghódítanak egy nőt?

Figyelt kérdés
Sajnos megismertem egy igazi homofóbot, aki irtózik a melegektől. Számomra valami iszonyatosan ellenszenvesek az ilyen emberek. Mikor kifejtettem neki, hogy egy biszex férfit is férfiasabbnak tartok mint őt csak lesett. Egyáltalán hogy gondolják, az ilyenek hogy normális nők kezdenek velük. Már csak a gyerekvállalás miatt is. Az ilyen a gyereket is kicsinálná idegileg ha meleg lenne.
2019. febr. 23. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Mindenki más.

Van aki a homofóbokat utálja, és van aki a melegeket (tehát homfób)

2019. febr. 23. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem internetes társkeresőkön, amikor a "hetero" férfi kiírja az adatlapjára, hogy férfiak ne keressék őket és elkezd nekem privát üzeneteket küldözgetni. :D

Az is gondolom a nők miatt van odaírva, amúgy meg farokról ábrándozik, csak nem meri vállalni.

2019. febr. 23. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es.

Sok ilyen van :)

2019. febr. 23. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ti budpaestiek vagytok? Mert vidéken ilyen a férfiak (és a nők) 90%-a mint ez a férfi és ez a normális.
2019. febr. 23. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken a 10 fős falun.. :D

A homofób az kettő féle ember lehet. 1) öngyűlölö homoszexuális aki megnősül (mert vannak sajnos olyan nők akiket be tudnak palizni és elrabolni az életüket) és a gyerekeinek egyszerűen továbbadja ezt a hozzáállást, így nőnek fel hogy sulykolja beléjk a gyűlöletet.

2) olyan heteroszexuális aki az 1) számú egyén fia, unokája, stb.. it rund in the family.

Ha homofób valaki, és ő nem homokos, akkor valamelyik ősét gyűlölheti a szerencsétlenje

2019. febr. 23. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én falun élek, de itt senki sem szokott homofóbiával csajozni, szóval nem hiszem, hogy minden faluban ez a normális.
2019. febr. 23. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Enis falun lakom de eletemben nem hallotam hogy szidjak a melegeket sot.. ellentete
2019. febr. 24. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
15%
Miféle baromság ez? Homofób vagy akarsz velem járni? Vagy te hogy képzelted ezt a kérdést? Amúgy meg mit hisztiznek a melegek meg a bisexek ha elítélik őket? Egy természetellenes dolog akárhogy szépítik, egy hetero szemében ez akkor se lesz normális ha fejre állnak... Én meg azt nem értem hogy heteroként hogy lehet tolerálni ezt a dolgot, manapság már ez a természetes ha valaki biológiailag beteg????
2019. febr. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!