Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a heteró férfiak, hogy a homofób beszólásaikkal meghódítanak egy nőt?
Mindenki más.
Van aki a homofóbokat utálja, és van aki a melegeket (tehát homfób)
Én azt szeretem internetes társkeresőkön, amikor a "hetero" férfi kiírja az adatlapjára, hogy férfiak ne keressék őket és elkezd nekem privát üzeneteket küldözgetni. :D
Az is gondolom a nők miatt van odaírva, amúgy meg farokról ábrándozik, csak nem meri vállalni.
Vidéken a 10 fős falun.. :D
A homofób az kettő féle ember lehet. 1) öngyűlölö homoszexuális aki megnősül (mert vannak sajnos olyan nők akiket be tudnak palizni és elrabolni az életüket) és a gyerekeinek egyszerűen továbbadja ezt a hozzáállást, így nőnek fel hogy sulykolja beléjk a gyűlöletet.
2) olyan heteroszexuális aki az 1) számú egyén fia, unokája, stb.. it rund in the family.
Ha homofób valaki, és ő nem homokos, akkor valamelyik ősét gyűlölheti a szerencsétlenje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!